Recommended Posts

Imaju problem jer nije definisano sve. Ja sam bio i registrovao megan-a i gledali su gume. Mora dimenzija iz fabrike - navodno da ne laze km sat.... Sto je absurd. Pitao sam za kocku i rekao mi covek, moze sve sem sto moras 15 da stavis i dimenziju kao sto pise na stok vrata. Ukoliko nema nalepnica ide upit na agenciju bezbednost cega vec, i oni navodno prave upit u BMW. Pricao sam i sa ludima iz delti. Formiraju cenovnik za potvrde, to ranije nisu radili. I kaze covek da oni su sto se zakona tice uviznici i serviseri - dakle nisu proizvodjac tih vozila. Uostalo, dodatna svetla, van fabricka sedista, sve sem fabricki profil guma, korozija i pukotine u stakle duze od 10mm se nece tolerisati. Verujem da ima kod koga moze po nesto da prodje. 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Idem prekosutra, malo sam se raspitivao..

Idem preko prijatelja na tehnicki, to su neki njegovi poznanici pa mi kaze da ksenone i zatamljenje stopaljke moze da prodju.. Ostri su po pitanju limarije i kocnica, javicu utiske kada prodjem taj pakao

Link to post
Share on other sites

Ne vredi, ako neces da te drndaju zbog nekih sitnica nebitnih onda nema druge..

Na drugom tehnickom ne mogu da prodjem zbog angel eyes i ksenona, i malo zatamljenih stop svetala.

Zajebavaju zbog takvih gluposti na koje ti mozda nisi obratio paznju, niti smetaju uopste..

Pre par godina na reatestu za plin covek ne moze da mi nadje broj motora, ne zna gde se nalazi, kaze moraces na vestacenje... Normalno otisao sam kod drugih i zavrsio sve kako treba

Link to post
Share on other sites

Znam, neko mije pun k...c vise svega. Vecito neko cimanje i glupiranje. Od tako glupavih stvari mi pravimo zavrzlamu. Kao da vec nemamo dovoljno problema u ovoj rupcagi od zemlje.

Svelo se na to da se traze veze da registrujes kola, izvadis pasos, licnu kartu i tako te "egzoticne" stvari.

Link to post
Share on other sites

Bas to, gde god da krenes ima da te cimaju do besvesti... Ne mozes vise da zavrsis nista kao covek, platim zavrsim i cao.. Ali ne to sve mora na tezi nacin, juri vezu za sve da ne bi cekao jedno 3 meseca.

Najcrnje od svega toga je zdravstvo, imas problema a on ti zakaze pregled za 6 meseci....

Link to post
Share on other sites

Tu nemoj ni da ulazis! Imam malu decu, to je pakao. A tek kada mi je mama imala slog i zakazali joj skener ili magnetnu vise se i ne secam za tacno 10 meseci!! ??

Ne znam da li da se smejem ili placem.

Ali dobro, pored svih tih "razonoda" i "zabava" ajde da se useremo jos ljudima u zivot da ne mogu ni kola da voze.

Nekad sam ubedjen da kod nas postoji "ministarstvo za useravanje ljudima u zivot" koji radi punim kapacitetom i na osnovu njihovih preporuka rade sva ostala ministarstva i donose zakone koji treba sto vise da nam uniste zivot.

Link to post
Share on other sites

@FILIP-M3

Samo se jos kod nas gleda broj motora. U Evropi se motor tretira kao zamenski deo. Recimo, u Hrvatskoj samo se uporedi broj sasije prema plocici na karoseriji I to je sve.

Ta vestacenja motora sluze da bi birokratija uzimala jos para. Setite se samo tablica i spornih slova, saobracajne dozvole...

 

Link to post
Share on other sites

Ja juce zavrsio registraciju.

Smarali malo za prstenove i ksenone (doduse moji su sa projektorima) kao da stavim privremeno obicne sijalice i na poziciju i na oboreno svetlo ali i bez toga proslo sve, registrovali mi auto.

Kako sam zakljucio izmedju redova najveci je problem ono sto se vidi na slikama a to je prepravka na braniku, zatamljena svetla i farovi, korozija na limariji, auspuh.... a auto slikaju bez upaljenih svetala tako da ni prstenovi ni ksenoni nisu bitni. Kazu jedino moze biti problem ako im naleti inspekcija u toku provere vozila a koliko sam video, a bas sam zagledao po servisu, nigde nema kamere koja snima auto dok je na pregledu.

Smarali me malo za praljav auto iako nije bio nesto specijalno prljav, kao ne smeju takav da slikaju, ali zato ljudi nabavili kompresor za pranje, ispuskirali mi auto na brzinu i teraj ?

 

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...

Drustvo, ovih dana imam malu dilemu. Originalni zadnji lonac je nazalost odradio svoje, zbog loseg plina i godina je doslo vreme za zamenu. Nasao sam povoljno dobar zadnji auspuh, sa dva topa prohromska pozadi, navareni nosaci da legne kako treba kao originalni, jer u nedostatku originalnog prinudjen sam da stavim nesto tako ili da uzmem neki u servisima (koliko vidim oko 70 eur su), ali onda moram zbog toga u BG itd, izaslo bi me skoro 100 eur sve. Ovako za 30 eur imam nesto ok, vozuelno a i prakticno dok eventualno ne nadjem originalnu  "bananu" negde u oglasima. E sad, ono sot me brine jeste tehnicki pregled. Znam da su mnoge vracali zbog nefabrickog auspuha ili su im trazili da iseku te topove, zbog slikanja pretpostavljam. Kakva su vasa iskustva. Da li bi ovako nesto moglo da prodje? Ja mislim da ovo nije napadno, ali ne bih da sad sve ugradjujem pa da onda skidam pred tehnicki i stavljam neki obican samo zbog toga. https://www.sendspace.com/filegroup/HtN5eV6bDmSpYxRdLUcZ%2BbFeO32JvNrFdH%2FKhtkUDl4EHxfUJc9NJQ

Link to post
Share on other sites

Cuo sam price samo da su vracali zbog toga, ja licno nisam imao problem nikakav niti me je iko pitao za auspuh

Sent from my (S' mobilni) LG

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, FILIP-M3 said:

Cuo sam price samo da su vracali zbog toga, ja licno nisam imao problem nikakav niti me je iko pitao za auspuh

Sent from my (S' mobilni) LG
 

A kakav je izduv kod tebe?

 

Link to post
Share on other sites