Recommended Posts

Nema sta nisam radio, medutim najvise sumnjam na dde. Prije nove godine, decembar i novembar znalo mi se desit da auto nece da upali, samo vergla a temperatura u crvenom. Majstor je doso do zakljucka da je otiso dde i nakon zamjene dde, to je nestalo. Ali novi problem isplivo nakon zamjene da se gasi u voznji.

Link to post
Share on other sites

Vidi da uzmeš dde od nekog kome auto radi normalno, za probu. Ovako se samo vrtis u krug i stalno si na početku problema.

Sent from my SM-N920P using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Ne znam šta bih ti pametno rekao a da ne lutaš. Najverovatnije se sve vrti oko motornog računara. Mogu ti reći šta bih ja uradio da bih to proverio a tebi bi trebala pomoć nekog ko se bavi elektronikom i da si dobar sa njim :) . Svodi se na to da se vidi gde PRVO napravi prekid.

 

Sent from my SM-N920P using Tapatalk

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Ja sam zbog istog problema (koji i dalje traje) promenio senzor pritiska goriva, regulator pritiska goriva na rejlu, podnu pumpu, zeleni relej (u kaseti) podne pumpe za gorivo, plavi DDE relej (više komada), bio kod bošiste (kaže sve ok), na originalnoj BMW dijagnostici pokazuje uporno DDE grešku...nema pravila kada se gasi, hladan, zagrejan, na leru,  u voznji, posle pet dana, posle 3 meseca, jedan elektroničar mi je rekao DA ZOVEM POPA DA GA ISPRSKA VODICOM...ako je neko našao rešenje za ovako nešto neka se javi :).

Jedino što nikako ne mogu da uspem (ne setim se u momentu) je da, dok verglam (ponekad, kada se ugasi, neće odmah da upali) bacim pogled na merač broja obrtaja, ako se NE POMERA pokazivač broja obrtaja u toku verglanja onda je problem u senzoru radilice.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
On 3/29/2019 at 10:55 PM, Mujak said:

Znas sta je najveci problem, sto mi treba 15tak dana da auto izvozam da vidim hocel se desavat. Danas sam odvozio 150km nije se ugasio. 


Video , sta se sve desava evo. 

 

Daj oznaku sa DDE racunara,ako je EDC16 oni imaju takav problem i resava se.

Link to post
Share on other sites