Recommended Posts

Malopre sam se predstavio...e sada da izlozim problem.

       E65 730i na plinu. kada dajem ga...npr od pterecenjem desava se da mi obrtaji variraju i auto pocne da cima..da trese jako. uglavnom izmedju 2 i 3000 obrtaja,nekada i izmedju 1000 i 2000 .kada dam jaci gas auto normalno ide i nema tih trzaja koji podsecaju na losu bobinu ili svecicu. u leru radi normalno,gas mu ne varira. preko 3000 obrtaja radi normalno,isto mu ne varira gas i ne cima auto.

    ne znam jel ovo moze da bude do menjaca ili je u pitanju nesto sa motorm. 

Link to post
Share on other sites

Problem koji si opisao sam ja imao na Opel Vektri B, znam suludo je uporedjivati ta dva auta, ali problem je isti..

Zamenim svecice, ne trza neko vreme, posle ponovo pocne. Odem kod majstora za plin, on nesto kao nasteluje smesu ponovo radi super mesec dana i ponovo krene sa trzanjem.. Na benzinu nije trzala, ali na benzinu nije bilo moguce voziti zbog loseg ubrizgavanja (stavljena pogresna pumpa na manje bara) i auto je jednostavno isao kao da ima 50ks a ne 125, tu nam se jedino razlikuju problemi..

Resio sam problem prodajom, od tada plin nikad vise  u autu. 

Link to post
Share on other sites

Pa meni bas trza... Trza ceo auto. I to negde od 3 brzine pa na gore... Uglavnom. A u peru radi savršeno. 

  Svakako neki majstor... Beograd. 

  Da znam kod koga da odem da mi ne kaže odmah. Menjač... Motor... Itd :) :).

  Tj da pronađe i reši problem 

Link to post
Share on other sites

Sad sam bio u Bg automatik. Nema greške za menjač. Kažu da 99 pošto nije menjač. Onda su me poslali kod nekog u kumodrazu što radi samo bmw. On mi je rekao da neće da popravlja kola jer radi samo nova kola (a na dizalici mu bio stari mini moris) 

     Ovaj iz BG automatik kaže da ee trzaji osecaji negde na zadnjoj strani auta. Da je menjač osećalo bi se napred. Ne znam.... 

  Idem kod nekoga što oporavlja stara kola :)

Link to post
Share on other sites

Koji vicevi... Srbija mama. Problem je sto jedva popravljaju krseve a kamoli nesto malo zahtevnije, idi ti po preporuci prijatelja neko ko odrzava inace i miran si ili ako nista prezali 4620din kolko je radni sat u servisu ovlascenom i reci ce ti sta je tacno :)

Link to post
Share on other sites