Recommended Posts

Pozz ljudi, opet imam problem sa čudnim zvucima. Kad se auto zagreje nakon pola sata vožnje otprilike, kad vozim i izbacim iz brzine, nešto lupka tup tup tup, onako malo brže u predelu, negde kod menjača i iza motora...Pogotovo se čujem kad vozim u drugoj, pa izbacim, i čim stanem to prestane... Šta to može biti, nosači motora, menjača ili nešto treće? 

Link to post
Share on other sites

Hard guma je dobra, tjst na oko je cela..Kako bi mogao da proverim te kardane, da ga podignem da dizalicu pa da šaltam brzine ili? Najgore mi što u Austriji ne mogu da nadjem dobrog mehaničara, skoro sam vozio kod jednog kaže ne fali ništa,sve dobro a sad lupa. A u bmw-u bez 500e neće da gledaju...

Link to post
Share on other sites

Meni je bilo lufta u krsevima kardana .. i dovoljno da pravi osetne vibracije na izmedju 80 i 120 ... Znaci sidjes ispo d dok je auto u brzini, i ako mozes da ga pomeras rukom (kod mene jako tesko, ali je moglo) ... nije dobro. 

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, stefan.bmwxdrive said:

Znači verovatno je u pitanju nešto oko kardana...Ali zar se on ne bi čuo i u vožnji ako je labav a ne samo kad izbacim iz brzine? Da je do menjača verovatno bi lupalo u brzini. :d

E to sam permutovao, mislio sam da je obrnuta situracija. Meni se culo samo u obrnutoj, u voznji i to i kada izbacim iz brzine ili dok je u brzini. Zato sam i eleminisao menjac i ispred menjaca ... sorry my bad.

Link to post
Share on other sites