Recommended Posts

Ne znam za obična, ali ovaj moja kožna sportska su sasvim ok... i kada sam išao na duža višesatna putovanja pokazala su se udobna. Bitno je naravno da se namesti idealni položaj sedenja, nagib,, podesi lumbalnu podrška kao i podrška za butine i ne bu trebalo da bude problema.

Jedna jedina stvar koju bih još želeo da imam na svojoj 3-ci je adaptivno vešanje. Nekako ovo moje m-sport vešanje uz 18" run-flat mi je za nijansu pretvrdo. Ne previše, ali bih za neke duže vožnje voleo da ima opciju da kad poželim bude mekši, naročito na putevima lošijeg kvaliteta. Uzmite u obzir da sam prethodno vozio Audi Q5, a pre njega E39. 

Prostora kao što rekoh ima dovoljno, i kao što geralt kaže, razlika 3-5-7 je ponajviše u osećaju ušuškanosti, udobnosti, materijalima, luksuzu, a ne toliko u samom prostoru.

Link to post
Share on other sites

Znam da odmičem od teme, ali jbga. Ajde daj neko poređenje serije 3 i Q5. Prednosti/mane, sličnosti/različitosti, ponašanje. Jasno mi je da su različite klase automobila, ali ni ne očekujem tu vrstu poređenja.

Link to post
Share on other sites

Obicna sedista stvarno nisu za pohvalu, imam osecaj su skoro ista kao obicna u e46/e39, nebitno jesu li stof ili koza, a profilisana sedista (tzv. sport) sa izvlacenjem dela za butinu i podesavanjem bokova su mnogo bolja, nebitno opet jesu li presvucena stofom/alkantarom ili kozom.

Comfort sedista u f10 su mi nesto najbolje, identicna kao u seriji 7, a ni tamo ne idu standardno vec uz doplatu, mada posto su bas debela/glomazna pojedu mnogo prostora, ali zato dobijas jedna od najboljih sedista u autoindustriji trenutno. 

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...