Recommended Posts

Da li je neko vozio auto u ovaj ovlasceni Bmw servis, kakva su iskustva sa njima?

Vidim da su puno jeftiniji od Radulovica iz NS-a, pa za menjanje lanca,remenice i jos nekih sitnih delova isplati se uraditi kod njih.

Da nezaboravim, auto je f10 2012g.

http://bmwclubserbia.rs/bmw-servis-6/

https://bmwservis.rs/

 

Link to post
Share on other sites

Nisam zvao sve servise, Radulovica prvo i tu je okvirno 200000din, posle nasao ovaj servis 6+ pozvao njih i tu je okvirno 130000-140000din.

Niko jos nezna dok neotvori motor da li bi jos nesto trebao da zameni, ali ovde u startu izmedju dva ovlascena je velika razlika.

Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Indorile said:

Meni je iz 6+-a auto izasao u losijem stanju nego sto je dosao.

Uh kakav tezak komentar. 😁🤣

Moze to malo detaljnije, koji auto, kad je to bilo, sta se desilo...?

Link to post
Share on other sites

Menjana vodena pumpa na Mini Cooper S-u, kraj 2019 pocetak 2020. Auto radio najnormalnije, po preuzimanju nije radio na svim cilindrima, svetli check engine. Pozalim se, bace ga na dijagnostiku gde se vidi greska za map senzor, ali vozi ti to nestace. Na crevo od vode koje ide na pumpu nisu stavili selnu pa je izbilo, na svu srecu ispred garaze, MAP senzor je magicno crkao kao sto se i vakum ventil kompresora magicno prepolovio na pola. Najverovatnije su uzeli sebi ispravne delove sa mog auta a meni uvalili sjebane. Stavio polovne dobre delove jer nisam hteo sa njima da se bakcem i auto proradio kako treba.

Link to post
Share on other sites