Drift u KG 18.10.2008.


Recommended Posts

LJudi, 05.10.2008. u KG, na probnoj stazi Zastave, opet ima drift. Nije King of Europe, ali ne ide da se taj događaj propusti. Treba na vreme upoznati članove kluba.

Hajde da vidimo, ko bi sve išao? Nemojte da vas je sramota. Na svim skupovima samo 10-tak istih ljudi. Gde su ti silni BMW fanovi.

Da li idemo kao klub ili svako za sebe? ( Pitanje za Dragančeta) Kick će vas malo detaljnije upšoznati sa programom.

P.S. Samo da opet nema silnih svadbi i ispraćaja u subotu. :) :lol: :lol: :P :) :)

Link to post
Share on other sites
  • Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja ću da organizujem jug, a Ti sever. Bitno je da idemo kao klub. Što više manifestacija bićemo veći. Da ne citiram Čedu sa " ŠIRI DALJE". :P :) :)

Link to post
Share on other sites

Opet ista prica i na kraju opet samo nas nekoliko,sada ce njih 50 da se javi kako dolazi,pa da vidis u petak uvece kad pocnu pripreme za svadbe krstenja lekovi tetkama itd,svaki put ista prica.Kazi Dragance koliko je auta doslo na banjicu poslednji put kada smo isli u KG

Link to post
Share on other sites

Pa i da bude. Kako smo se proveli na Ada Huji. Skroz mokri pa šta.

P.S. Jesmo lepi, ali nismo šećer da se istopimo. Miki je u potpunosti u pravu. Uvek na svakom skupu ista ekipa do 10-12 ljudi.

Link to post
Share on other sites

Sa Fandjo foruma

Trebalo bi da se odrzava - nadam se smile.gif ali ce se pomeriti najverovatnije za subotu 18.10... Vise informacija imacu za dan-dva, bice samo drift, znaci nece biti stylinga i db-a jer to nas ocekuje nedelju dana kasnije na Novosadskom sajmu.
Link to post
Share on other sites

ok , defenitivno je dogovoreno da je drift 18 oktobra u kragujevcu ...sad znamo datum ..sta dalje????

Link to post
Share on other sites

Hajde ljudi neka se na ovom topiku prijavi ko bi išao, pa da se pojavimo kao klub sa više auta.

MOLIM VAS, bez svadbi, ispaćaja itd... :) :vampire: :vampire:

P.S. Već vidim staru ekipu: Kick, Draganče, Bane 318is, Miloš 525, Miki S38, Nidža crveni, Zaronja, Zemunci, Gaggy, Gadža, Milan M3.

Dajte članovi da nebudemo klasični forumaši sa tastaturama, već da ima dešavanja.

Link to post
Share on other sites

evo i zvanicnog saopstenja , mislim da su organizatori i sponzori ispali jako korektni .....

Druga drift trka u otvorenom Šampionatu Srbije, velika nagrada Kragujevca, održaće se 18. oktobra u subotu, u Kragujevcu, na drift stazi ispred Zastavine fabrike (Zastavina ambulanta). Pozivamo sve amatere i profesionalace da isprobaju svoje umeće na stazi predviđenoj za drift i pokažu domaćoj publici da i Srbija ima čime da se ponosi u ovoj vrsti sporta.

Svesni činjenice da su putarine do Kragujevca velike i da drifteri moraju da potroše dosta goriva i novca, na sednici održanoj 02. oktobra, organizator Auto tuning Club uz pomoć grada Kragujevca, doneli su odluku da se svakom drifteru pomogne koliko to sredstva dozvoljavaju.

Pomoć obuhvata besplatnu kotizaciju i 25 litara goriva svakom drifteru koji se pojavi na takmičenju.

Nagradni fond, pored pehara, iznosi 300, 200 i 100 evra a dodeljuje ga organizator takmičenja.

Kao što smo i napomenuli, drift trka u Kragujevcu ima za cilj da motiviše sadašnje i buduće driftere kako bi spremno doćekali sledeću sezonu King of Europe 2009. i postigli što bolje rezultate na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju.

POZIV SVIM POTENCIJALNIM DRIFTERIMA

Ukoliko imate automobil sa zadnjom vučom, pogodan za drift, smatrate da umete da driftujete, ovo je šansa da se oprobate na stazi specijalno namenjenoj u tu svrhu. Prijavite se preko formulara na http://www.tuning.co.yu ili na

http://www.drift.rs

ulaz za posetioce od 12 h... vidimo se 18. oktobra u Kragujevcu!

Link to post
Share on other sites