Recommended Posts

A i podizaci zadnjeg GT spoilera nazalost nisam imao strpljenja da ih ofarbam pre montiranja ali ce to biti jedan od zimskih projekata,takode trojku cekaju M3 GT omortizeri, federi i opruge(mislim da se tako zovu) uspeo sam da nabavim (opet sa ebaya) rucice na vratima sa ugraviranim Motorsport tekstom tokode dosta neobicna stvar za e36. Prednji GT difuzer takode ceka montiranje a i crvene pojase i motorsport alkantara kabina, sve su ove stvari original delovi sa raznih e36 edition modela mislim da nema vise delova kojih nisam uspeo da sakupim.

Pozdrav !!!!!!!!!!!!

http://img80.imageshack.us/img80/557/005sd3.jpg

http://img80.imageshack.us/my.php?image=005sd3.jpg

'005sd3.th.jpg

005sd3.th.jpg

<a target='_blank' href='

http://img80.imageshack.us/my.php?image=00...#39;><img src='

http://img80.imageshack.us/img80/557/005sd3.th.jpg' border='0'/></a>

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

pashu da su veci i shiri!

kad si se vec toliko potrudio da sve zivo M3 gt nadjesh, mogao si "josh malo ozbilnije" felne stavit!

ovako ostaje full respekt za BBS ali "mrshavo" je to!

za spojler - savjet svih nas - samo makni "podizache" i bice to OK!

Link to post
Share on other sites

Nikad mi se nije sviđao nikakav spojler na E36 (sem lipa), a posebno ne ovaj sa GT-a. Nisu mu široki rubovi, nisu odgovarajuće felne za njega, tako da mi ne "čuči" najbolje. Ali svako od nas sređuje auto po svoj ukusu. <_< :wacko: :vampire:

P.S. Bez uvrede molim i veliki respekt za ///M3.

Link to post
Share on other sites
:D ovaj spojler se verovatno lako skida...pa kad odemo na izlet skinemo ga, stavimo na travu i pijemo kafu :D

hahaha!!!!! Ljiljin nacin razmisljanja mi se stvarna dopada , vidi se da smo generacija i da vlada slobodan i lagan nacin razmisljanja.Zivela!!!

Ovako! sto se tice felni centar je od magnezijuma i najlakse su original 17" BMW felne za e36, znaci najmanja moguca masa koja opterecuje amortizere pri zescoj voznji. Sto se tice zadjeg GT spoilera on je predviden da stabilizuje auto pri vecim brzinama a ovog mog mozes ganjati 280 na sat i slobodno pustiti volan ,znaci tu je radi funkcije !!! Inace nevolim budzenje automobila sa svakojakim glupostima ako nema konkretne funkcije ,originalni delovi su za mene zakon jer oni inzinjeri u bmweu znaju sta rade :D !!! razumem da vlada slobodno misljenje ali su ovi delovi na autu montirani radi funkcije a ne radi izgleda jer na Ringu izgled nista ne znaci niti kada na autobanu juris 280 na sat :D

ps: za gladati vise cenim bmw:e starije generacije!!!! :D

Veliki pozdrav svima

:D

Link to post
Share on other sites

ja bih se slozio sa vecinom sto se spojlera tice, no ti znas najbolje...

a sto se te brzine tice, da li je uopste pametno voziti ga toliko nevezano sto je zapadna zemlja u pitanju, kao i dobri putevi...?

Link to post
Share on other sites

Stvarno ozbiljan auto, ali u vezi spojlera se i ja slazem sa vecinom(po sistemu:kud svi tu i mali mujica)

ali bas te boli k***c ako ti se svidja samo cepaj,jer o ukusima se ne raspravlja :D

Link to post
Share on other sites

u redu, vjerovatno je "loshe" to shto smo sad svi legli na spojler i na felne, ali morash se i ti zapitati onda jel su svi oni "lunje" ili mozda treba josh koji Jot ovim felnama i za koji cm spushtiti ovaj "shank" na gepeku!

a vjeruj mi svi bi mi voljeli da taj i bilo koji BMW izgleda shto je moguce ljepshe! Oprashtaj!

Link to post
Share on other sites

ponovo bih pomenuo da taj sank i te felne nisu tu radi izgleda ali naravno svako ima svoj ukus !Ja licno volim BMW jer su to masine koje se trebaju ganjati jer su za to i proizvedeni ovako kakvi i jesu a i vecina ih radi toga i voli nadam se!!!!a svaka ta specijalna dotatna oprema kao sto su GT prednji i zadni spoileri oni i nisu izmisljeni radi izgleda. Sto se tice brzine ako ga neces voziti onako zasto je napravljen onda bih mogao i imati 318 sa m3 spoilerima i felnama, nista lose u tome ali to nije moja stvar. Celavog Muju nikada nisam pratio a niti mnoge druge trendove vec neku svoju zivotnu stazu.Ne zameravam tudim mislima ali takode ih i ne pratim vec radim ono sto meni godi, a sto se tice brzine oduvek sam je voleo to jeste OBOZAVAO pocivsi biciklom,skejtom,rosulama,mopedom itd ne savetujem nikoga kako ce voziti ali ja licno kada imam mogucnost naprimer u Nemackoj gde ima delovi autoputa gde ja brzina neogranicena ili na nekoj stazi ja tu vozim onako kako znam (za drugo neznam)

Pozdrav svima i nadam se bez uvrede!!

Link to post
Share on other sites