Recommended Posts

vratih se ja ponovo svojoj staroj ljubavi :kiss3: (E34 520i) :kiss3: , ali prethodni vlasnik nije bio neki ljubitelj pa resih da vretim na mesto sve sto nedostaje.

poceo sam danas od plina, elem, na njemu je "AGIS" koji je radio uzasno (postavio ga neki "nazovi" majstor u Lazarevcu) trosio 12 - 15 litara, stucao a samo da ste videli kako je postavljena instalacija, uzas.

nadjem ja na netu da je generalni zastupnik AGIS-a "ARC - International" pozovem i pitam za servis i oni me ljubazno upute u Pastrovicevu ulicu kod hipodroma kod majstora Viktora. Odem ja juce kod njega i covek kad je video zamalo nije pao u nesvest, kaze ovo treba da se prespoji i odradi kako valja pa onda da se steluje. Jutros rano odem kod njega popijem kafycu (i dunjicu) poricamo o kolima (inace je ljubitelj tri slova) i krene da prespaja kablove i creva, kad je zavrsio - milina, sve na svom mestu kao bombonica. zakacio kompjuter - nastelovao, poklonio filter i pali i vozi.

:e30: krenem ja i nemogu da verujem, motor prede, ne stuca, vuce ko lud.

natocim plin do vrha i krenem kuci (ibarskom magistralom). posle predjenih 100 km natocim da vidim koliko je potrosio ......

I NEMOGU DA VERUJEM :yahoo: 6,7 LITARA PLINA :yahoo: (jeste da sam vozio penzionerski nisam prelazio stotku ali stvarno je ludo...)

kad potrosim ceo rezervoar izracunacu kolika je bila kombinovana potrosnja pa se javljam, a za sve Vas preporuka

IDITE KOD :good: MAJSTOR VIKTORA - 063/653-984 :good:

PASTROVICEVA 12 U ZANATSKOM CENTRU KOD HIPODROMA

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Vozim E30 316 M10b16 jednogrli karburator od 75 konja,dakle najslabije što je BMW ubacio u kockicu (tehnounion Slovenija)..............čitajući teme o potrošnji i nisam bio iznenadjen,s' obzirom da je trošio izmedju 12-13l plina gradske vožnje,odnosno oko 9 otvorenog puta i sve to normalne vožnje (nemam grčeve u desnom stopalu) dok jednog lepog dana nisu počeli problemi što oko paljenja što oko potrošnje...........dakle ovako: prilikom vožnje sve uobičajeno,po neki put neki trzaj ali ništa za paniku,čim se parkira i "odstoji" duže od 20 min. ispraznim akumulator od verglanja ali ne mogu upaliti na plin(ranije palio kao mina)...........potrošnja je počela da varira od 15 do 20 i više................

Odem kod majstora na servis,objasnim kakvu muku imam i majstor se baci na posao.......razmontirao pola sistema,zamenio filter,membrane nije kaže da su dobre,čačkao paljenje i to bi bilo to........ja kao :pleasantry: srećan,medjutim sve po starom,bio nekoliko puta da reklamiram (ne)rad i svaki put kada odem majstor čačka paljenje i kao sada će biti super.Ja u čudu :blink: videh koliko je sati i onako pod utiskom:hunter:krenem da listam po forumu vezano za ovu temu.......i evo post iznad mog me pokoleba da svratim kod VIKTORA u moj stari i rodni kraj Banovo Brdo i krenem da se jadam čoveku :cray:.Posle sat vremena rekonstrukcije i zamene koje čega auto šapuće i radi kao DOX-a,vuče,pali na pola ključa kao ranije,ler na 800 (ranije varirao od 500 do 1200 zaboravi da napišem),a što se tiče potrošnje javljam čim izmerim ovih dana..........

Kao što kaže CHUPO BMW,majstor je za svaku pohvalu,svaka preporuka :drinks:

Link to post
Share on other sites
  • 9 months later...

ispade da ovaj slabiji motor sa manje kila trosi vise od jaceg motora i tese sasije :P

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Servis za preporuku u Loznici je ACO-GAS.

Ovlašćeni servis za BRC, jako dobar majstor, meni je odradio servis na BRC-u, auto sad ide kao metak :)

Sekvent radi samo BRC, neće da svaštari, dok Venturije hoće da pogleda i pomogne šta god mu doterate.

E sad BRC jeste skuuuuuuuuuuuuuuuuup, ali vredi...

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Moram pohvaliti Gavru iz Petrovaradina (radionica na 200m od Misheluka), tip stvarno zna posao i spreman za svaki dogovor.

Link to post
Share on other sites