NASLOVI U STAMPI...interesantni...


Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"BAJDEN CE NAM OPROSTITI STO NAS JE TUKAO" :mellow:

(Potpredsednik SAD Bajden stize sutra u Srbiju)

i to ima veze sa automobilimA :angry:

Link to post
Share on other sites

Ministar policije Dacic se obratio gradjanima i izjavio kako ce biti preduzete opsezne mere zastite Bajdena, rezime: "ON NAS JE TUKAO" a mi cemo sada da ga branimo "DA NJEGA NE TUKU"...

Gde je tu logika????

Prvo te neko prebije a posle ti skupis ekipu da ga branis da ga neko ne bi tukao???

Kada su mene kao klinca mlatili jaci, ja sam isto skupljao ekipu..., ali da bi im vratio dvostruko... hahaha hahahaha

Link to post
Share on other sites

Potpredsednika SAD Džozefa Bajdena, koji u sredu stiže u Beograd, sačekaće automobil sličan onome koji koristi i predsednik SAD Barak Obama, zvani „obamamobil“, a koji novinari zovu i „zver“. Naime, „zver 2“, kako saznaje „Blic“, trebalo bi već danas da se nađe u jednom od kargo aviona koji stižu u Srbiju uoči posete potpredsednika SAD.

bajdenx2443494.jpg

Limuzina je slična predsedničkoj limuzini, a istom pogodnošću koristio se predsednik Francuske Žak Širak prilikom posete Srbiji. Potpredsednik SAD bi u Srbiju trebalo da stigne avionom „Air force 2“ i uz isto obezbeđenje koje prati Obamu. Kako je „Blic“ već objavio, Bajdenov avion će u vazdušnom prostoru Srbije pratiti „migovi“ Vojske Srbije i tada će vazdušni prostor nad Srbijom biti zatvoren, a najmanje dva sata neće biti poletanja ni sletanja na beogradski aerodrom.

to kaze danasnja stampa, a evo jos malo slika:

25881818026d9818ea1b262.jpg

2009cadillacpresidentia.jpg

tezak samo 8 tona. - "zajebao" i naseg Prestolonaslednika ciji BMW 750i tezi samo 6 tona !!!!

Link to post
Share on other sites

I svaka ulica ce biti blokirana, i policija ce ici od vrata do vrata i zakljucavati sugradjane u svoje kuce i stanove :D

Link to post
Share on other sites

E to je Faca, zapretio je da ce svako ko skrnavi zvanicnu istoriju Rusije biti novcano ili zatvorski kaznjen, pa posle nema kao kod nas da lupeta i pljuje ko sta oce i koliko, kao razni gosti na Radiju *** koji u eraktivnoj fazi povracaju po svemu sto je Srpsko... :)

Link to post
Share on other sites

...sledece...

(evo kako to drugi rade)...

"BIVSI PREDSEDNIK JUZNE KOREJE BACIO SE U SMRT"

U subotu (23.5.) ujutru bivši predsednik Južne Koreje izvršio je samoubistvo bacivši se u provaliju. Taj 62-godišnjak je do kraja 2008. obavljao dužnost predsednika Južne Koreje. Mandat liberalnog političara zasenila je njegova umešanost u nekoliko finansijskih skandala...

Iako nikad nije dokazano, zvali su ga: Korumpirani borac protiv korupcije ...

Link to post
Share on other sites

kod nas bi se u tom slucaju morala da kopa masovna grobnica

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

"PRVO NOSIMO DZIPOVE I LUKSUZNE AUTOMOBILE"

imager.jpg

Čišćenje šetališta u Novom Beogradu i Zemunu od nepropisno parkiranih automobila samo je početak akcije u kojoj gradske vlasti žele da pokažu da se bahatost i bezobrazluk vozača neće tolerisati..

"""Šokirao sam se kad sam video da momci potežu pištolj na radnike "Parking servisa" i policije""" ... DRAGAN ĐILAS, GRADONAČELNIK BEOGRADA

"""Dok sam stajao pored pauka koji je odnosio jedan od džipova sa šetališta u Zemunu, pored drugog auta stajao je mladić sa telefonom u rukama. Rekao mi je "E, ovaj auto nećete smeti da odnesete"! Kada sam ga pitao zašto, rekao mi je zato što će on da okrene "jedan broj i da će onda taj neko nama reći da ne nosimo". Tražio sam mu da da meni taj "broj", da ga pozovem i da baš vidim ko će to da se javi i kaže mi da ne smemo da odnesemo auto! Ali, mladić je pobegao! Ne znam da li je pozvao taj "broj", ali znam da je pet minuta kasnije i taj auto bio odnet - priča ĐILAS".

Gradonačelnik kaže da ima i onih koji su sasvim mirno reagovali na odnošenje svog automobila, jer su znali da nije bio parkiran na predviđenom mestu.

Link to post
Share on other sites

Neka naprave dovoljno parking mesta pa ako neko nije propisno parkiran neka nose ali ne to im nije u interesu jer onda neće imati koga da nose.

Link to post
Share on other sites
Bajdena je poslao Cak Noris da proveri da li je tacno da je Mile Kitic jaci nego ikad. :)

:preved: :) :P Ova je najjaca.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Jos nesto lepo....:)

djavolljavaros.jpg

DJAVOLJA VAROS U FINALU IZBORA ZA NOVIH 7 SVETSKIH CUDA...

1. u Evropi...11. u svetu u kategoriji stene, pecine, kanjoni"

Kursumlija, planina Radan...jedna od legendi kaze da je Bog okamenio mladence i svatove da bi sprecio incest - brak izmedju brata i sestre.

Link to post
Share on other sites

Glasanje na netu je juce zavrseno i MI se nalazimo na prvom mestu u kategoriji stena, pecina, kanjona...Inace ima 7 kategorija, a ukupno je bilo prijavljeno 440 kandidata..

Ziri je danas izabrao 77 kandidata (medju kojima su i SLovenija i Makedonija - jezera Bled i Ohrid), a 21. jula ce izabrati sledecih 28 najboljih...za koje ce se opet glasati na netu.

Veliki uspeh za Srbiju i jednu malu turisticku organizaciju iz Kursumlije koja je napravila pravu prezentaciju :)

Link to post
Share on other sites