Recommended Posts

Evo, naš Klub (AK HERCEGOVINA) raspisuje nagrade za najbrža auta na našim utrkama (u Mostaru!).

Zapravo, o čemu se tu radi:

Ponukani odljevom "mozgova" ups. čitaj brzih auta iz naše male BiH na utrke u okolne državice - čitaj Hrvatska i možda neke druge, odlučismo ponuditi nagrade za nastup superbrzih auta na našoj utci u Mostaru. Kako naši BiH državljani okolo voze jer ovdje "nemaju konkurencije" evo im prilike bez konkurencije (naravno osim njih samih(!?) ako stranci ne dođu) zaraditi dobre parice u Mostaru.

Šlag je uvijek na kraju:

Ostvareno vrijeme u utrci (ne računa se kvalifikacijska vožnja ili trening) ispod 11,000 sec (znači 10,000 – 10,999) - vozač dobiva extra bonus: 1.000,00 Eura!!

Ostvareno vrijeme u utrci (ne računa se kvalifikacijska vožnja ili trening) ispod 10,000 sec (znači sve do 9,999) - vozač dobiva extra bonus: 2.000,00 Eura!!!!!!

Ukoliko vozač najavi svoj dolazak i ulazak u klasu 10 ili 9 sekundi najmanje 45 dana prije dana utrke - nagrada se povećava za 50 % (znači 1.500,00 ili 3.000,00 eura).

Naravno, samo najbrži u dva dana eventa koji će biti održan 3. i 4.10.2009. može to dobiti.

Da vidim šta mislite o tome?

Mislim nema se šta misliti - već raširite okolo vijest i dođite da to vidite!

evo prilike da 206 doveze bimera i pokusa da uzme pare jos ako navuku nov asfalt sta je u planu ..... ima da rekordi padaju :)

Link to post
Share on other sites

Sve je to super i sjajno ali daleko smo mi od svega toga, pogotovo ispod 10sec...

Imas par auta koji mozda odu na na viskokih 10sec ali to je bez reakcije, znaci samo vreme auta, sve ostalo tesko da ce ove godine da se dogodi :)

Link to post
Share on other sites

pa kod nas ima sinisa basta i roman da voze ispod 11 sec a u hrvatskoj marko frzop vice bojko i eduard galic a kod vas kolko znam kostadinovic vozi ispod 11 a to nam i jes cilj da skupimo na jednom mjestu najbrze trkace balkana da se sve moze na jednom mjestu vidjeti

Link to post
Share on other sites

Taj dolazi vec 3god B)

@Hermes

Moze ali nece...

@BMWscaner

Basta vozi 11.1 i to mu je naj naj vreme sa reakcijom, Frzop isto tako, Aca mozda ode malo nize sa novim menjacem ali to je pitanje... Edo se nesto nije pokazao sa Malibuom, a Vice moze da iznenadi ali ne mora da znaci... Videcemo ko zna, mada mislim da ispod 10.5sec tesko da ce da vozi neko :D

Link to post
Share on other sites

do sada su najbolja vremena padala u rijeci najbolji asfalt imaju ali ako padne neka lova sta bi trebala presvlacimo kompletnu pistu novim asfaltom bit ce gripa ko u prici B) a naravno i vremena boljih

Link to post
Share on other sites
  • 5 months later...