Recommended Posts

Takmicenje 3 Best of The Best pocinje 15. jula i zavrsava se 1. septembra. Ideja je da se okupe ljudi sa prostora ex YU republika i predstave na TuningTube portalu svoje nabudzene masine koje cemo da komentarisemo, ocenimo i usput se druzimo...

Ocenjivanje se vrsi u 3 kategorije: Tuning, Styling i Muzika/ICE. Iz ovih kategorija proizilazi konacna ocena automobila koja ce u daljem razvoju sajta biti validna samo ako ima preko 5 ocena da ne bi dolazilo do naglih iskakanja i preskakanja automobila.

Napominjem da je svim forumima koji budu ucestvovali u ovom eventu credit zagarantovan preko linka na naslovnoj strani i bannerima koji ce da prate posetioce kroz galeriju fotografija..

Za sada smo naisli na odlicnu saradnju sa Zastava Forumom, pregovori sa Pikec-Tuning i Tuning Styling forumima su dalje u toku dok BHTuning nije zainteresovan za ovakav vid saradnje..

Sve u svemu nadam se jednom stvarno lepom druzenju i pozivamo vas da nam se prkljucite, ko zna, mozda jednog dana predjemo i na ground evente

TuningTube.rs

Link to post
Share on other sites