Ekskluzivno Izdanje Bmw-ove Serije 7


Recommended Posts

Posebno izdanje ekskluzivne serije 7 stiže u jesen i to još privlaènije nego do sada. Kako bi podigao jedinstvenu privlaènost BMW-ove serije 7 na jednu višu razinu, BMW za jesen 2006. godine nudi èetiri modela, osebujne ekskluzivnosti i kombinacije boja i presvlaka, s novim 19-inènim naplatcima od lake legure i posebno luksuznom interijeru.

01bmvtv7.jpg

Èetiri modela prema rasporedu pojavljivanja

- posebno izdanje modela u kombinaciji; karbon crna / zlatno smeða

- posebno izdanje modela u kombinaciji; stratus siva / akril

- posebno izdanje modela u kombinaciji; karbon crna / akril

- posebno izdanje modela u kombinaciji; stratus siva / zlatno smeða

Izvana ova èetiri posebna izdanja modela mogu biti razlikovana na prvi pogled pomoæu dvije ekskluzivne boje; Karbon crna metalik i Stratus siva metalik, nudeæi jedinstveni sjaj boja i stvarajuæi razlièite efekte koji ovise o kutu promatranja i upadu svjetla na vozilo. U svakom sluèaju posebna boja daje seriji 7 klasiènu i elegantnu pojavu.

01bmv2ig8.jpg

Uz dodatak toj jedinstvenoj boji, ovi modeli dolaze s novim 19-inènim naplatcima od lake legure u "Star-spoke 231" dizajnu. Takoðer su dostupni kotaèi dimenzija 9J x 19 za prednje i 10J x 19 za stražnje kotaèe, a dolaze s razlièitim velièinama guma sprijeda i straga u dimenzijama 245/45 R 19 i respektabilnih 275/40 R 19.

Iznutra, ovi modeli se mogu pohvaliti s poveæanom ponudom kože za presvlake u merino koži dostupne u dvije boje; zlatno smeða i akril. Merino koža je potpuno prirodna, mekana i trajno podatna. Merino koža nije podvrgnuta nikakvim površinskim tretmanima, kao što su bojanje ili bilo kakvo umjetno obraðivanje. U konaènici to èini kljuèan dio u upotrebi najkvalitetnijih moguæih sirovina. Samo koža sa savršenom, netaknutom površinom je dovoljno dobra za potrebe proizvodnje. Presvlake od merino kože daju cijelom interijeru vozila vrlo prirodno i ekskluzivno okruženje.

01bmv3be2.jpg

Ekskluzivan karakter ovih modela je jasno naglašen širokim spektrom dodatnih detalja. Kao primjer, ovi posebni modeli dolaze s kožom presvuèenim upravljaèem u dvije boje koji je usklaðen s presvlakama. Podne prostirke od velura dolaze s kožom koja se poklapa s izabranom kožom presvlaka. Dotjeranost interijera u Piano crnoj boji i tamno sivoj "Ash grain“ koje se takoðer posebno poklapaju sa cijelim interijerom.

01bmv4zw7.jpg

Daljnji naglasak ova èetiri posebna modela je krovna obloga u antracit boji koja daje skladan kontrast s unutrašnjošæu vozila. Na dva najsnažnija modela 760i i 760Li, krovne obloge èak su izraðene od visoko kvalitetne alkantare.

Èetiri posebna modela biti æe raspoloživa u jesen za sve modele serije 7.

Thank's to Dire ;)

Link to post
Share on other sites