bergerson

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bergerson

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    toma kovacevic
  • Automobil
    bmw 318i e36

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dopunjena tekucina u sistem hladjenja, ozracen... isparivac plina je vruc. Ne gasi se, ne trokira... dobro pali.. nisam ga puno vozio nakon toga ali cini mi se da slabije vuce, slabije dize okretaje, a I nakon davanja gasa kazaljka okretaja sporije pada.. predpostavljam da bi trebalo nastelovati smjesu plina I zraka samo o tome ne znam nista.. Jeli Ok predpostavka?
  2. Hvala. Danas cu to pokusati pa javim rezultate. Nisam napomenuo, kada se to desi osjeti se miris plina u autu...
  3. Drugovi, ovaj moj starkelja, BMW e36, 1.8, 91g (ima plin) opet Ima svojih starackih problema. Ne znam odakle da pocmem. Prvo paljenje u jutru upali iz prve (pali na benzin I no 2000 okretaja prebacuje na plin). Auto vuce ok. Jedino sto primjetim je da se kazaljka temperature rashladne tekucine dize brze nego obicno do radne temperature. Kada auto ugasim I nakon nekog vremena ponovo idem upaliti dolazi do problema. Auto cim zavergla odma upali i odma se ugasi. Idem ga ponovo upaliti I vergla, vergla, vergla i jedva upali.. krenem voziti i nekad slabo vuce, nekad dobro. Pri pustanju gasa auto s
  4. Pozdrav društvo. Iz Splita sam i već neko vrijeme pratim vaš forum i našao sam gomilu zanimljivih i korisnih informacija. Inače, vlasnik sam e36 1.8 91.g.