Filip_bgd

Members
  • Content Count

    122
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Filip_bgd

  1. Bilo je sasvim ok, oko organizacije mislim da nesme niko da diskutuje ko se vec nije upustao u takve projekte. Momcima svaka cast sto su uopste i nesto napravili. Mi smo iz Beograda krenuli sa nekih 40-tak vozila i usput je bilo mnogo lepo videti u sve 3 trake bmw vozila, stranci su poludeli usput sa nama, jer smo se vozili 60-80kmh.

  2. Odlicna voznja , Corola ima 1.6 motor sa 1.3 bara turbinom, vrti se 8500rpm, a ima mapu za 10000. Auto je bio moj favorit, nazalost bio je drugi, 1 mesto je zauzeo Bugarin sa zutim nisanom 200 ili 240 Sx ,koji je prosle godine izgubio u polufinalu od Bojana Kurbalije. Adam keremy je cini mi se bio 3 , dok je Italijan sa Belim e36 bio 4 . Bojan se nazalost josh nije navikao na auto , bice bolje samo polako, GoRan simic je odvozao odlicno kvalifikacije, i onda u jednom krugu se okrenuo i zdrawo. Savic odlicna voznja, verovatno ga je uvatila trema , a i vozio je protiv jednog od najbojih , a to je Adam. Svaka cast momci

  3. Ma nista to nevalja...

    1. Puno trose

    2. Skupa registracija

    3. Skupo odrzavanje

    Sta ce to kome

    e moj prijatelju, da si se nekad vozio bar u m5 , a ne da si ga vozio , pa ti bi od usta odvajao da sipaš gorivo u njemu , prodao bi bubrege da bi mogao da ga reg.

    315 zdravih konja i 3600ccm je opasna ...

    Ja imam jednog m5 e34 i prodajem ga za 5000e žao mi je što moram ali takva je situacija....

  4. Ako aero pocne da kliza ostavice ga svaki motor-a kliza ko lud.Poenta je klizanje jer tu se gubi kao i sto ce Andreja izgubiti opkladu.

    A te staze preko nisu lepljive ili kako vec i kadet turbo ide to vreme ali sa 500ks + 150 ks nitra a ne obican bez faze.

    Sve u svemu ce krene lepo vreme i sezona pa ce vidimo koji kako ide.

    Evo ti snimak jednog BMW (nije aero)