veljasd

Members
  • Content Count

    152
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by veljasd

  1. Imam slican problem, meni greje samo na levoj strani a desna skroz hladno. Kao prvo moras lepo da vidis kako su povezana creva za plin. Ja sam menjao prvo ventile ali kad sam ih skinuo i testirao rade lepo. Na kraju sam ispistio skroz vodu i oprao lepo ceo sistem i na kraju nasao hladnjak za grejanje u kabini koji je skroz zapusen na desnoj strani

    ff886b14d0fc5e96232e14bd51e7f9e7.jpg

    f6dd858ed81620b86bd066b5533acff4.jpg

  2. secam se i ja....dok sam bezao iz tehnicke skole , ovaj drugi zuti je bio parkiran ispred glavne autobuske ... uvek sam nekako bio tuzan kada sam ga video -jer imati takav , je bila nemoguca misija ... ps - to su jos uvek ta dva ista , od pre mnogo godina !

    Ne mogu da verujem!hehe kako je svet mali.Samo tako nastavi!

  3. Ovde ima isto bonus-malus ali funkcionise drugacije. Npr-kad se prvi put osigurava auto na svoje ime krece se od 14-te klase.ako se u toku godine ne napravi udes ide se klasu nize. Ako napravis udes ides 2 klase vise. Nema veze kolika je steta bila. Svaki sledeci auto koji osiguravas,kreces od klase predhodnog auta koji si imao. Iako npr taj novi auto je bio u drugoj klasi nema veze jer on dolazi na tvoje ime.

    Ima i druge stvari a to je da kad se kupi auto ovde,obavezan je prenos vlasnistva tako da nema veze koliko je auto udesa imao,ide u klasu u kojoj si. Komplikovano.