necam3

Members
  • Content Count

    608
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by necam3

  1. Kocnice mozes da uzmes i neke druge, dobro bi ti dosle od e46 330d ili 330i, imaju 325mm a za debljinu nisam siguran, malo su tanji ali koce isto a za manje para. trebaju ti i druge poluosovine, posto na ///M dif idu vece, pumpa za gorivo ti treba od 3.2 jer ona ima veci pritisak od ostalih. Letvu volana ne moras menjati, samo nadji nosace motora od m52 ili m50. Trapove bi najbolje bilo ako bi nasao cele, jer sve je slicno ali nije isto.

  2. Ljudi imaju problema sa svim diskovima jer su stoka, lepo pise na kutiji od diska da prvih 300km, ne treba stiskati kocnicu kao manijak, nego lagano, cak ima i naslikano pero na papucici kocnice i pise ne stiskati vise od 5nm, tako da se diskovi lagano prekale i posle mozes da im radis sta hoces. Jos jedna bitna stavka, MAJSTOR MORA OCISTITI glavcinu gde dolazi disk, jer i najmanja kolicina prljavstine koja ostane izmedju glavcine i diska ce drzati disk van centra i on ce se vrlo brzo iskriviti... Eto bio sam na nekom seminaru auto-mehanicara i neki majmun iz Nemacke nam to isprica pa reko da to podelim sa vama :D Inace ako je neko zainteresovan mogu nabaviti Delphi diskove po pristojnim cenama, a ja nisam imao ni jednu reklamaciju na iste.

  3. Dobar plin nista nece smetati tom autu, ne moze da mu pojede glavu ili klipove, samo ti los plin moze pojesti zivce i novac za protokomere. Slobodno stavi plin i uzivaj u duplo vise predjenih kilometara, ja sa mojim ne prelazim mnogo tako da mi plin ne treba, ali da prelazim vise od 10tkm i ja bih ugradio, pa neka pricaju da sam najveci seljak, meni je dobro.

  4. imam cak i jednu "polu informaciju" u vezi poslednjeg M3 sa V motorom ..... na preko 5 500 obrtaja klipnjace i radilica trpe ogromno opterecenje ,... cak je pred lansiranje modela bilo u pitanju 3 godine zakonske garancije ... dali je tacno ili ne , pokazace vreme , jer preko 100 000 km , tesko ce motori da izbace ... (zato je i V8 motor iz M5 ogranicen na 400 ks) ... i da skratimo , za sada M3 3.0 nije naj jaci , ali je sigurno naj pouzadniji , kada se radi o motorima M klase sa vanosom !

    Al' ti volis da lupetas, prosto mi milina da citam tvoje glupistike...

  5. Nista ti ne brini, nece ga niko kupiti samo ostavi tu cenu, nema narod hleba da jede a ti ocekujes da prodas auto kome je odrzavanje mnogo skupo, koji trosi previse i da je cena benzina manja, a registracija skoro 800e. Inace auto je mnogo dobar, vidjao sam auto u Stitaru, cini mi se da su bile neke druge felne na njemu ranije, mozda gresim?

  6. JUCE SAM RAZVALIO PLASTIKU ISPOD MOTORA, ONA KOJA STITI MENJAC, KARTER I DEO KARDANA. PLANIRAM DA STAVIM ISTO TO OD ALIMINUJUMA. ZANIMA ME GDE MOGU DA NADJEM ONE ZABICE U KOJE SRAFIM SVE TO, KOJE IDU U SASIJU AUTOMOBNILA. I IMA LI NEKO OD VAS DA JE LIMAR DA MI MALO POMOGNE OKO TOGA JEL NEMAM KANAL NIGDE, DA TO SREDIMO ZAJEDNO.

    PLANIRAO SAM NA LICU MESTA KOMAD ALUMINIJUM DA STAVLJAM ODOZDO I DA GA SRAFIM I SECEM I KRIVIM GDE TREBA.

    STA MISLITE O TOME?

    I ja sam razmisjao o tome, ali nisam nikada uradio, ako ne napravis to do proleca, onda cemo zajedno. Imam kanal ali je usla voda pa kao da ga nemam

  7. nemoj mi reci da ces m da se odreknes :) sta sam danas cuo ne mogu poverovati

    Izbrojis 4000 i mozes ga u delove rasturiti :D Meni vise ne treba, u dvoriste dolazi e38 bez razmisljanja.

    Bice slika, sad sam rasturio enterijer, a i nemam vremena, odlepilo mi se nebo i godinu dana ceka da ga zalepim :D