LeDze

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LeDze

  1. Ispraznio mi se akomulator, pa ne mogu da otkljucam auto(e39). cak nece ni sa kljucem da otkljuca bravicu vozacevih vrata, a ni gepeka. zna li neko kako da dovedem struju negde ili vec kako da otkljucam auto?

    HVALA

  2. Kada pojacam klimu na maximum krene da duva blago hladno pa konstantno sve toplije i toplije. Onda moram da ugasim klimu odredjen vremenski period...posle je pustim da duva lagano i tada radi sasvim fino, duva leden vazduh satima ako treba...

    Da li neko zna u cemu je problem?

  3. ako jos nisi resio problem, da probam da pogognem...ako ti se desava ovo kao meni...

    meni su crkla dva centralna zadnja senzora, pa mi se zbog toga desavalo ovo gore navedeno. idi u neki malo bolji servis, ali nemoj ovlasceni...proverice ti da li rade svi senzori za 10 mina...pa posle zameni sam ili sta vec. a moze da bude i jedno od ovog sto je Nikolaus napisao, ali kvar senzora je najcesci razlog :D :) :D :)

  4. Imam fabricki ugradjene parking senzore u e39 i sada imam problem, kada ubazim u rikverc automacki se pale, kao sto i treba, ali zadnji senziri onda krecu konstantno da piste jednolicnim zvukam, a uz zadnje su prestali i prednji da rade...ako je neko imao slican problem ili mozda zna sta je u pitanju neka pomaze... :wub:

    HVALA UNAPRED

  5. Ne nikad ne bih izvadio bmw-ov deo, a ubacio neki drugi, pogotovo u enterieru, jer onda to maltene vise i nije BMW. To sam mislio da ubacim samo kada bih imao vec izvedenu instalaciju, pogledace mi to u nekom audio servisu. Ako znas nekoga za koga mislis da je dobar preporuci...

    Hvala na pomoci... :lol:

  6. Interesuje me ako neko zna gde ima da se nabavi ili ako neko to vec radi...da mi kaze prvo da li je uopste moguce kasetofon u mojoj e 39-tki "biznis" audio oprema zameniti sa dvd screen-om. Da li je fizicki moguce to uraditi, da li su ostavljeni kablovi, dzekovi ili sta vec, posto se ne razumem u to...naravno ne bih to sam radio :lol: