theface

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by theface

  1. Nisam napomenio sva vakum creva sam zamenio mali servis uradjen,na inpi sam proverio eger radi na live ocitavanje mi je ocitalo da je luftmasse (na nemackom) mnogo veci od dozvoljenog na (maksimalno je vrednost 16) a meni na leru 39 na vecim obrtajima ide do 70. Na leru je malo bucan a na vecim obrstajima miran rad ima. Kad nece da vuce kao da se u jednom trenutku nesto otkaci i povuce kao lud to mi se desi na 3000 obrtaja

  2. meni inpa nije pokaza ni jednu gresku dok na boshovoj dijag. mi je pokazala da je lose punjenje turbine. zamenio sam ventil turbine i taj problem sam tako resio i pre toga sam zamenio protokomer tako da sam potrosnju od 9-10l sveo na 5,5l na otvorenom i u gradskoj voznji 6,5l. tako ti je najbolje da proveris na nekoj bosovoj dijag.

  3. Dijagnostika. Dobra GT1, Bosch, Inpa... Da ne nagadjamo.

    ja sam imao isti problem, zamenio sam protokomer stavio nov bosh-ov malo je bolje iso nego pre. Pa sam prikacio boshovu dijagnostiku da proverim bosh pumpu medjutim ona je ok i na dijagnostici mi pokazalo da je lose punjenje turbine, (majstor mi jereko da mozde da bude EGER, vekumski ventil ili map senzor) zamenio sam vakumski ventil sto se nalazi kod turbine, Sada auto vuce bolje ali mi se ponekad desi da mi na trenutak malo izgubi snagu i nastavi normalno. A pre toga je nije imao snagu i trosio kao lud. na inpi mi nije javljala nikakvu gresku .