bozo-bmw

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bozo-bmw

  1. Hvala na brzom odgovoru, bas tako nesto sam i zeleo da cujem. Lik kaze da je auto licno uvezo prosle godine iz italije. Siguran sam da kilometraza nije prava kao i kod 60% uvezenih automobila. Kaze da je remontovao turbinu i da ima garanciju na istu. Zanima me da li ovaj motor ima plivajuci zamajac, da li je on problem kao kod m47d20, i da li automatski menjac utice na trajnost zamajca.

  2. Leon ti je dao sasvim korektan odgovor, "čangrljanje" mogu da izazovu svi nabrojani problemi tako da je najbolje da proveriš sve navedeno.

    Premalo je podataka da bi se ovako na nevidjeno moglo tvrditi bilo šta, ali ja bih "krivca" tražio ili u Vanosu ili u španeru lanca. Za Vanos možeš lako da proveriš tako što će neko da turira motor dok ti podigneš haubu i slušaš da li "čangrljanje" dolazi iz Vanosa ili ne. U svakom slučaju nemoj da voziš auto u takvom stanju osim do pouzdanog servisa, možeš da napraviš mnogo veći problem i štetu nego što je to sad slučaj.

    Ok! Hvala, javljam se kad sredim auto...

  3. Kad upalim ujutru auto (kad je hladan) i ako odma dam gas, izmedju 2000 i 3000 rpm pocinje da se cuje cangrljanje iz motora, i to prestaje posle 1-2 min. Ako ga ostavim na leru da se zagreje tih 1-2 min posle nema cangrljanja. Znaci samo kad je hladan prvih 1-2min na preko 2000 rpm... sta se to desava, da li je vanos ili nesto dr. Auto lepo ide i ravnomerno vuce, nema greske na dijagnostici... majstori pomagajte