Rodic

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rodic

  1. Iznenadio bi se koliko stvar moze da bude trivijalna i prosta ako odes kod krstenog mojstora da to pogleda....Odokativna metoda moj bolje vuce nego tvoj i to je 100% turbina po zvuku nevaze za auto kakav je Bmw.Znaci krsten majstor pa onda dalje.Ako bas oskudevas sa krstenim majstorima onda pogledaj Egr pogledaj sva vakum creva verovatno nikad nisu menjana...Ako su porozna dosta stvari na autu ne radi kako treba narocito turbina .....

    Ne dovodim ja sada u pitanje to da li je turbina. Turbina jeste sigurno, to sam proverio. Ono sto mene interesuje je da li moram da je nosim na reparaciju, posto ona radi i dalje, ili postoji neko alternativno resenje?

  2. Pozdrav svima,

    Naisao sam na jedan malo problem, koji je u mojoj glavi mozda veci nego sto izgleda, no,

    U pitanju je BMW E46 320D 2002, dakle model sa 150ks. Pre neka dva meseca sam primetio da mi zviždi turbina pri promeni brzine, odnosno kada iz prve u drugu, druge u trecu itd, dam malo jaci gas, kako stisnem kvacilo, jos pre nego sto prebacim brzinu ona onako zapišti, ili "huče" nesto kao sova :) Bio sam kod nekog lokalnog majstora koji mi je rekao da je to 100% turbina, i posto on ima isti takav model, probao je mog i rekao da slabije vuce nego njegov, tj, da trenutno nema tu snagu od 150ks. I ja sam to primetio moram priznati, ali sem toga auto nema nikakvih problema, znaci meni ta turbina radi, ali jednostavno slabije vuce i čuje se.

    Pa me interesuje da li je remont neophodna stvar u mojoj situaciji, posto mi je to trenutno jedan trosak koji mi nije bas potreban, a taj zvuk me uzasno iritira? Sta preporucujete?

    Hvala puno.

    Rodic

  3. Pozdrav svima, moje ime je Marko Rodic, iz Indjije sam i vlasnik sam BMW E46 320d 2002. godiste. Vrlo sam zadovoljan autom, imam mnogo dobre operem, no o tome ce vec na nekoj ozbiljnijoj temi. Zelim samo da vas pozdravim i nadam se da cu nauciti nesto od vas :)