sirena

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sirena

  1. Ja sam imao problema sa saobracajcima pre par dana zato sto su mi zatamnjena zadnja bocna stakla. Mahao mi covek sa nekim papircetom u kome je navodno po novom zakonu zabranjeno da se zatamnjuju stakla, nego sva sreca da sam par dana pre procitao zobs, odnosno neke clanove koji posebno mene interesuju i izrecitovao mu 72. clan . Rekao sam mu da podgreje malo znanje, a ako hoce da me kazni, neka me kazni. Pustio me je uz opomenu i da skinem foliju :P :lol: :lol: :lol:

    http://www.putevi-srbije.rs/pdf/novizobslat.pdf

    evo novog zakona, nije mi jasno, oko chlana 72... Pandur ochigledno nema pojma o zhivotu, kada je pao na prichu o chlanu 72, koji apsolutno nema veze sa zatamljenim staklima, vec o vuchi automobila,...:-)

  2. prijatelju ja licno a verovatno i vecina kolega sa foruma ne bi menjala, ako bih pravio zamenu pravio bih bmw za bmw, neki mladji ukoliko to mogu da priustim, ovo je sa gledista ljubitelja bmw-a, a opet ljudi kojima nije bitna marka auta vec pretezno godiste, a takvih je vecina, onda bi bili verovatno za zamenu, samo nisi rekao da li ti nesto i koliko doplacujes. Iskreno drugar mi vozi Cromu i nema nekih problema, ali nije bas ni nesto odusevljen, vise mu se svidjala moja kocka :dance3:

    U potpunosti se slazhem sa Vojom.

    Na jednu stranu ljubav prema bmw-u, a na drugu ono shto se zove razlika u godinama, odrzhavanje.

    Tako da, ukoliko si u mogucnosti da odrzhavash i dalje svog ljubimca u kog ste i ti i zhena zaljubljeni, zadrzhi ga, u suprotnom, biraj drugu varijantu.

    Pozdrav!

  3. Ajd' i ja da kazhem neshto...

    Poshto nisi odmah priveden u stanicu na trezhnjenje, shto je chudno, s' obzirom na promil alkohola koji si imao, poziv za saslushanje ce ti stici za par meseci na adresu na kojoj si prijavljen,....

    Moj savet je odlaganje saslushanja, u smislu, da poshaljesh pismo u kome cesh napisati da tog dananecesh biti u Beogradu zbog poslovnih obaveza ili ti vec necheg shto je bitno.... i time si opravdao nepojavljivanje,.... i tako cesh raditi u nedogled, ukoliko ne opravdash svoj izostanak na vreme, sudija izdaje nalog za privodjenje, a tada ti tvoja opshtinska patrola dolazi kuci,obichno oko 5, 6 ujutu....

    i tada ce neko drugi otvoriti vrata 'mesto tebe ili se javiti na interfon, reci da nisi kod kuce, da si van grada.

    u kucu nemaju pravo da udju, jer ne poseduju nalog...

    to su ti uputsva za odlaganje, a sluchaj zastareva za 2 godine. Jedino se raspitaj da li ide a/a kada je alkohol u pitanju po novom zakonu.

    ako sve ide ovim tokom, super

    ukoliko se donese reshenje bez tvog prisustva, i na njega imash pravo na zhalbu...da bi odvukao stvar...

    i ono shto sam chula da je po novom, zabrana ne ide u vozachku, vec od dana donoshenja presude se zavodi u terminal...

    moja drugarica ima sada, od pre 15 dana 3 meseca zabranu, nije ishla da joj upishu.

    samo ce neko znati da je imash, ukoliko te legitimishe preko terminala...

    Moj primer izbegavanja :

    ogranichenje je bilo 60 km/h, fama me je snimila na 184 km/h...

    odlagala sam pismima i telegramima, dok jedan telegram, koji sam poslala iz Pogorice nije stigao na vreme. Od tada su mi dolazili , za nekih godinu dana 3 puta da me privedu kod sudije za prekrshaje. nisam bila kod kuce...

    i meni to zastareva za dva meseca...

    :dance3: