Cika Sima

Members
  • Content Count

    238
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cika Sima

  1. Bio sam kod njega i nije hteo da mi zameni ulje koje sam ja kupio :blink:

    Moze zamena ali samo ako kupim ulje od njega :huh:

    Onda sam otisao kod Bogdana u Leptirovoj ulici na Adicama i zavrsio posao. Covek je super majstor za BMW. Radio kod Radulovica dugo godina. Od kruznog toka u Veterniku, krenes ka gradu i druga ulica desno. Kad skrenes u ulicu, jos 100m sa desne strane.

    Tel 065 891 79 49

    Ima normalne cene i zna posao.

  2. A cija je ideja da skup bude kod Grnad M-a?

    Do sada je bio ispred Idee! 500m odatle. Parking pokriven, osvetljen, pice i grickalice odmah tu blizu, kafic takodje, a onda nekome padne na pamet da se skuplja u nedodjiji. I onda se iscudjavamo sto niko ne dolazi. Bezveze.

  3. ti si bio, naravno.

    A vidim da si i ti bio!

    325ixA je tipican primerak coveka koje sam onomad pokusao da opisem. Ni jednom se prosle godine, nije pojavio na druzenju ispred Ideje.

    Nije prstom mrdnuo kad je rec o pokusaju Dejanove organizacije skupa na Ceneju, ali zato sere za sve pare! Smrdi nam forum od njegovih govana!

  4. ...

    A ako bude trebala nekakva pomoc na teritoriji NS-a slobodno se javite za pomoc .

    PS.

    Ok ja cu prihvatiti na sebe odgovornost sto skup na ceneju nije uspeo jer je moja ideja bila i teramo dalje .

    Citam i ne verujem. Nema tu nikakve odgovornosti. Stvar nije uspela i gotovo. Ja stvarno ne razumem zasto se osecas prozvanim za neki tamo neuspeh.

    Krenuo si sa jednom pricom koja je super, ali neke stvari nisi mogao da izguras sam i tu je nastao problem. Tu nisi ti kriv, jer tako nesto niko ne bi izgurao sam.

    Nemas podrsku grada, nemas podrsku sponzora, nemas podrsku novosadjana. Ja sam ti odmah to predocio a ti nisi hteo da poverujes. Kad si stvarno ostao sam, Pukose ledja. Nisi mogao sam dalje da guras i to je to. Svaka cast na hrabrosti da krenes u tu pricu, ali sam na vetrenjace, ne moze.

    I prestani da osecas krivicu za neuspeh, jer izgleda na uspeh nije ni bilo! Iza leskovcana stoji grad, iza nas niko. Sto pre to shvatis i priznas da je mentalitet novosadjana bolestan, pre ce ti biti lakse.

    PA DANAS SU NAM bre ŠKOTI cistili fudbalski teren od snega a mi sedeli u toplim stanovima i gledali njih kako ciste! Nasi (novosadski) navijaci bojkotovali utakmicu!

    Narod smo bre za posmatranje!

  5. BMW Bata je jedan od najboljih servisa u smislu usluge i cene koju placate za to.

    Dobar dan kod Radulovica kosta 100€ a necete dobiti bog zna koliko kvalitetniju uslugu nego kod Bate.

    Bati nedostaje najnoviji hardver i softver, a to ipak jako mnogo kosta. Bata kada bi ga nabavio, ne bi nam popravljao aute za tepsiju ribe nego bi i kod njega dobar dan kostao, ako ne 100, ono bar 90€!

    U svakom slucaju najbolji odnos cena kvalitet, imate kod Bate.

    Pored Bate, preporucujem Milana na Banstolu (NS), i BMW kum servis kod Cacka. To su jedina 3 servisa u Srbiji za koje sam cuo pozitivne komentare, tj tacnije nisam cuo negativne.