alexandar_bgd

Members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alexandar_bgd

  1. Nažalost razočarali me totalno.

    Pre 3 nedelje naručen nosač motora iz originala, rekli su da je vreme čekanja 5-7 dana. Otišao sam na more i kad sam se vratio zovem ih da proverim da li je stigao nosač, dobijem odgovor da će me nazvati i javiti mi, narvno niko nije pozvao. Nakon par dana opet pozovem i isti odgovor javljamo i naravno niko ne javlja i tako i za koji dan isto. Kada sam pozvao juče po treći ili već četvrti put kažu mi da je nosač stigao i da mogu da dođem po isti. Naravno dođem, kažu mi da pričekam jer im je stiglo dosta robe pa dok pronađu. Nakon 10 minuta čekanja dobijam informaciju da nosač NIJE stigao. Pređenih 50km za ništa, izgubljeno vreme i maltretiranje zbog nečije nemarnosti! Neprofesionalno totalno! Jedna ogramna NULA. Za ovakve stvari nema opravdanja!
     

  2. 2 hours ago, ianullrich said:

    ma sta te briga, bar si sredio turbinu..............

    obozavam majstore koji cim ne vuce kazu turbina, a kad zatrese malo odma zamajac...............

    nego druze bitno da si resio problem............

    Zato me takvi majstori u zivotu vise nece videti. Ali jbg, jako je veliki problem naci majstora koji ce ti odrzavati auto i biti tu kad imas problem..

  3. Ljudi pomagajte. Uradjena turbina zavaren interkuler promenjen separator ulja, svi filteri i ulje, ispran ceo sistem cak i karter, ventil turba radi, a auto nece da ide opet. Kao da ne pali turbo, ni creva ne naduvava pri gasu. Na delfiju izbacuje gresku opet oko pritiska. Malo mi fali da uzmem da izvucem svu naftu i da ga zapalim.

  4. 1 hour ago, ianullrich said:

    Sad skini interkuler i creva koja idu na njega i od njega i pogledaj, ako je sve masno i puno ulja onda ces znati da je turbina.......mada i po tome sto ti se desilo lici na nju......

    Pa ja ne znam sta bi drugo moglo da bude. Kad sam krenuo auto je isa sve slabije i slabije, i na kraju krenuo oblak sivog dima iza mene, kad sam stao i ugasio auto, pusilo mi se ispod haube na levoj strani i pucketalo

  5. 12 hours ago, crni82 said:
    7 hours ago, alexandar_bgd said:

    Heh, drzim se. :)  Brate sad trosi goriva kao voz, ovo nije normalno :D Treba mi auto i onda vozim ga, samo se plasim da ne dobije iber turu, ugasicu ga juce kad je automatik  :)
     

    Samo da javim, jutros je malo falilo da dobije iber turu, poceo je na auto putu da izbacuje siv dim nista se nije videlo, odmah sam ga ugasio. U motornom prostoru sa suvozaceve strane se pusilo sacuvaj boze iako sam auto ugasio, mislim da je turbina bila na dobrom putu da se zapali, ako se nije zapalila. Sreca pa sam imao AMS clanstvo tako da slep nisam platio. Sada molim boga da ce turbina uopste moci da se remontuje. Hvala svima na pomoci.