zmajsm

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zmajsm

  1. Vidim da ste o ovome razgovarali pre franje celavog :D Moje licno iskustvo sa 520i m50 motor imam sekvent: PREZADOVOLJAN... Potrosnja je oko 13-14l plina po gradu zavisi od stila voznje (zna da skoci i preko 20L :)) na otvorenom ako ga ne cepas znaci ono opusteno aftoput 120-130 ispod 10l... ma extra samo je bitno da ga redovno odrzavas i sluzice tvoje praunuke kao i tebe :)))

  2. Konkretno je decko pitao za pravila u KT sa DVE TRAKE! U svakom kruznom toku vazi pravilo LEVE STRANE sto znaci da pre ulaska u KT DUZAN SI DA PROPUSTIS VOZILA KOJA SU U KRUZNOM TOKU SA TVOJE LEVE STRANE. A sad za unutrasnja i spoljasnja traka, (opet ponavljam KT sa 2 trake) kojom udjes tom trakom izlazis. Da se ne bi tu sad klali :) mozete otici do najblize auto skole i uzeti knjigu saobracajnih pravila i uveriti se o ovome sto pricam.

  3. Da se i ja umesam malo :) Imam dosta prijatelja koji taxiraju i verovali ili ne ali likovi zapale za bosnu po lozak i kazu da im se isplati nego da sipaju kod nas u sm... Ja pitam kojom magijom kad mora preci bar 70-80km da ode po gorivo medjutim svi kazu isto:

    u Bosni je lozak:

    1. Jeftiniji dosta nego kod nas

    2. Kvalitetniji od naseg D2

    3. Motor trosi isto kao D2 nekima cak i do pola litre manje

    4. Motor lepse radi

    5. Bolje vuce nego na nas lozak

    E sad tih 70-80 km da objasnim... Kazu sledece... Jbg shornesh ga u 5tu i 60-70km\h, otvoren put, potrosi tamo i nazad max 5-6l goriva, sipas pun (to je od 60-80l) jedna tenkovka od 20L i 3 ili 4 kantice od ulja kao po 4L... Kad malo razmislis ima logike :))) E sad koliko je to vama iz BG isplativo ne znam :)))

  4. Osim, po mom misljenju, komplikovane ugradnje, dobices bolje kocenje, lepsi izgled ali i slabiju rucnu... Ko ima diskove nazad zna koja je gnjavaza da ti rucna radi kako treba! (Sto je i za ocekivati s obzirom na to da je "sakrivena u maaalom dobosu unutar diska manji precnik - manja efikasnost)

    Potpisujem ovo :D

  5. Pozz svima! Imam jedan cudan problem sa levim zmigavcem... samo kad su svetla upaljena (pozicija, oborena i duga) nekad mi se pali samo levi zmigavac ali ne trepce nego sija konstantno... e sad primetio sam da se pali kad skrecem levo npr kruzni tok ili kad prebacim u 2 brzinu?!? ugasim ga tako sto lupam po prekidacu za sva 4 a nekad se i sam ugasi... kontam da ima veze do tog prekidaca za sva 4 zmigavca ali mi je cudno zasto se pali kad prebacujem u 2 brzinu i zasto se ne pali i desni (mozda se ta plastika malo pomeri pa napravi kratak spoj ili nesto)... ako je neko imao ovakvih desavanja neka pomogne :) da ne cupam konzolu dzabe :)