m5lpg

Members
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by m5lpg

  1. LPG-u je potrebno grejanje pa na nasoj smesi gasa koju sipamo potrebna je temperatura rashladne tecnosti od 45 stepeni da uredjaj radi normalno.

    Koliko je stetno da se hladan motor neposredno posle paljenja na benzin odmah prebaci na plin, i dali je uopste stetno.

    Ja uvek palim na benzin i tek kada postigne punu radnu temperaturu prebacim na plin!

    Dali je to ispravno ?

  2. Babicu pazi na recnik to je prevod od have nice day

    jesam ruki ali bar ovde nema foreee i gay nema u srbiji i nedaj boze da se desi nama kao i ostalima

    sistem je verovatno tartarini ali je mator ko biblija.

    kakva je bre to fora pozdrav i imajte lep dan? :)

    deluje mi nekako geyovski :P

  3. Sve neki dusebriznici oko toga dali i koliko ce da nas love po auto putu ali gospodo ja sam platio dve kazne zbog toga sto sam vozio u najbrzoj traci bez zmigavca za preticanje. Odgovor pandura je ovakav : LEVA TRAKA JE SAMO ZA PRETICANJE NA AUTO PUTEVIMA U SRBIJI A SREDNJA ZA VOZNJU i ops kazna jedna kod Cicevca a druga kod Mitrovice.

    A presretaci iskreno lovili su me po hrvatskoj i bosni i kazne sam placao ali ovi nasi nemogu da brisu snimke pa dogovora nema nego prijave pa tako ja dobio vec zabranu na godinu dana ......

    Moj savet je vozite kako vam se hoce ali bar se brzine i znakova pridrzavajte u naseljenim mestima da nebi neko stradao.

    I KAZNA I POHVALA JE ZA ZIVOG COVEKA

  4. Je..b ga svabe guraju po 1400 ks u M5 i guraju na 8 sekundi a mi nemozemo ni 11 da prevalimo pa kakav je to fazon.

    Drugo to 1 na 1 je samo ko koliko para uvali u kantu sa sto jacim motorom + nitro + turbo + automatik = ponosni ( mamlaz) vlasnik titule 1na 1

    I nije bas neki fazon jer umece vozaca nepostoji nego samo dzepp i lovva.

    Za trku jesam ali na nekoj stazi na vreme ili ako neko sme i klasicna trka jer tu je adrenalin u meni i automobilu a ne ko kod ovih 402.

    Mislim da je to 402 samo za amere sa debelim dzepovima i debilnim idejama da je to sport a ustvari nije jer dovoljno je da dodje neko sa bugatijem u fabrickom stanju pa svi ostali samo da odgledaju semafor i da idu kuci.

    Mislim da ste moje stanje svesti primili k znanju.

    Pozdrav momci i batalite se americkih "sportova" jer mi smo u SRBIJI gde te fore ne pale nego se samo zamajavamo umesto da taj trud uguramo u nesto plemenitije od tog glupog sporta za americke degene i kretene.

  5. Skracenica M inace znaci "motorciklisti ajde sklanjajte se spori ste" sta li znaci 25.24v jos nisam ukapirao ali kad spakujem moju tranju hocu da vidim ko ce kome da mirise auspuh i po gradu i na kruznoj i na putu.

    Momci krece leto i slik gumice kad stavim na moju tranju cekam vas na semaforu i dalje pa da se uverim da 525 ili325 moze bolje od M-a po gradu.

    Ej svi trcite pred rudu batalite se trka po gradu nego da nadjemo neki autodrom pa da udarimo muski pa ko je ko i to je to

    Pozdrav svima na ovom topicu evo ja cu da se trkam na plin a ne na benzin za start