BuX

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BuX

  1. Dobro si se setio posle 100 godina da izbacis slike :P :P :P!!! E ovo je lepa 34 ka i lepo ocuvana pa sad uporedi ovu i onu sto smo gledali :) :) :) !!! kupi felne sta si se stiso, sta je to za tebe :) :) salim se polako bice !! Zelim da te sluzi i da sto manje ulazes u njega !!!!

  2. ma sta zna covek sta je trap...bitno je samo da ima klimu ;) da mu se neoznoji guzica

    NE se pise odvojeno!!! Toliko o tvojoj pismenosti :)

    @S16 svaka cast tebi na ulozenom trudu i novcu ja zelim da ti ovaj auto dovedes u extra stanje, samo ne volim kad neko prica da je extra extra, a kad ga neko pogleda i kaze sta treba da se ulozi odmah skace i dere se nesto glumi neko ludilo !!!

  3. Druze, kad si pitan preko telefona jel radi klima i vebasto ti si rekao da radi sve, a tek kad smo dosli i videli da nema klimu ti si rekao ne nisam ti ja reko da ima klimu.

    A rekao si i da je trap uradjen i da stojis iza toga! Evo videli smo kod coveka kako je odradjen!!!

  4. Ja ne zelim da komentarisem ovaj auto jer kad sam ja izneo da sve ovo treba da se odradi mene ste napali kao da sam nekog ubio, a izneo sam samo najvaznije. Procitao sam da pricate o opremi ovog auta, sta on ima od opreme a da mu radi? I jel ima nesto fabricko na njemu? Inace i ja mislim da je losa kupovina (barem bila za mene) i zato sam odustao !!!