sleser

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sleser

  1. Sumnjam da je to top sve...ima dosta godina,mora imati negde trulezi i rdje vrata krila negde..Kanim se da odem da pogledam ali ne znam toliko o bmw-ovima mane koje su(pogotovo za auto iz 93). Kontam da za 4000 mora da bude top da zvoni apsolutno...Ima li ko iz grada Kragujevca da podje sa mnom? :punish:

  2. Vidjao sam ga 1-2 po gradu u prolazu pa se mislim da odem da pogledam ali reko da vidim ovde ima li koga kome je poznat ( vidim da je iz beograda stigao u kragujevac ) . Dali vredi,stanje i tako to...posto je vec dosta zasao u godine. Ne mogu naci tu stranu.

  3. Lep auto, nema šta. Ako je sve kao što piše, a naravno treba proveriti (obavezno povedi nekog s tobom ko će biti "hladne glave") onda je dobra kupovina. Dobar je to motor, ne puca od snage, ali je 143KS sasvim dovoljno. A i registracija je jeftina a potrošnja podnošljiva i bez plina, pa eto uštede.

    Jedino je cena malo jača, za te pare i E90 može da se kupi... Ako odeš i vidiš da je sve kao što piše i svidi ti se auto, naravno pregovaraj za cenu. Lično mislim da realno vredi oko 7500-8000e max, ali tvoje su pare, ti proceni... Ako mu nađeš falinke, još ćeš lakše oboriti traženu cenu. Srećno.

    Registracija je,ma sve je ok...dobar je coupe svidja mi se. Mnogo je para davati za 330ci,em trosi em reg. a koliko cujem 330dizel nije nesto pouzdan. Iz pouzdanih izvora znam da je cena onog 318 oko 8000.

  4. Ja bogami ne znam dali bi mi se isplatio plin...jer to bi mi bio drugo auto,za vozikanje,limuzina posle posla i tako krenuti negde sa zenom. Ali dobar mi je taj 325 i 330 ci. Kad predjem i vw caddy-a da sednem kao covek u limoe30.gif

  5. Znaci moze se ubaciti plinski uredjaj za 330ci,naravno kvaliteta. Znam recimo da kod vw gti 5 ,megana rs ne preporucuju ugradnju plina... Sad se atest mora raditi svake godine jel tako? Iskreno planiram kupovinu iako treba 1 hiljadarka godisnje ali ako mu potrosnja ide 13-14 pa i 15....to je dosta majku mu.Jedini spas moze biti plin.

  6. U fazonu sam bio mozda dizel zbog potrosnje...a ovamo sad benzinac fantazija sto kazete i malo jeftiniji za odrzavanje. A reg. ista za oba...sem za 325ci. Vredi li davati godisnje 1000eur na ovakav kuperolleyes.gif( uzmimo u obzir potrosnju i odrzavanje).

  7. Zdravo narode. Potrebna mi je pomoc ako mi neko moze reci nesto vise o 325-330ci i 330cd ( 2003-2004)! Planiram kupovinu,pa se razmisljam sta raditi i sta uzeti? Koji je pouzdaniji benzin ili dizel,kakvi su za odrzavanje...sta i na kojoj kilometrazi se treba menjati,sta otkazuje? Potrosnja?? Ako neko ima iskustva sa ovim modelima,dobrodosla bi.e30.gif