ivan79

Members
  • Content Count

    338
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ivan79

  1. ipak cu da ga polijem

    jedan problem sam resio e sad imam problem sa step motorima koji otvaraju grejanje na konzoli. Step motori rade ali ne radi pravilno tj. ne zaustave se kada su otvorili klapne do kraja vec nastave da rade pa usled toga ispadnu iz lezista one polugice i grejanje opet ne radi. neznam da li je to do motorica ili je nesto drugo u pitanju. Nesmem da sastavim auto dok to ne resim i testiram kako radi.

  2. PRONASAO SAM PROBLEM ;) :) :) :lol2: :lol2: TJ ima ih vise

    1. neko ko je menjao polen filter nije dobro vratio sablju pa je ladan vazduh duvao na sve strane.

    2. kuciste step motora koji je otvarao grijanje na desnoj strani je polomljeno pa je zbog toga motor ispao i nije otvarao.

    3. modul za grijanje sam izvadio i odneo kod TV mehanicara on ga pregledao i naso problem koji je resio i sad radi sve kako treba.

  3. Nista, skini kasetu ispred suvozaca, skini onaj bocni tapacir na tunelu i onaj iznad njega, onda skidas onu plasticnu ventilacionu cev sto vodi do nogu suvozacevih tu ces da naidjes na dve konzole skini obe, jedna se kaci sa 4 konektora dva sa vozaceve i dva sa suvozaceve strane tako da moras da skines taj tapacir i kod vozaca. Izvuci i onu sablju, odi kod nekog TV mehanicara da ti proveri sve gde je sat zaletovano, treba mu par minuta za to. Tu ti je problem sigurno. Sacu da pokusam slike da ti okacim.

    Nisam te razumeo na toj strani gde ne greje, ne duva nista jel tako? Kao da su mu klapne zatvorene?

    kod nogu suvozaca ne duva uopste a hladno duva u sredini i na otvorima u vratima ali zavisi gde prebacim. tapacir kod suvozaca sam skinuo i tamo kao da rasipa vazduh svugde osim tamo gde treba tj duva svugde ispod konzole naravno hladan vazduh.

  4. danas sam opet izgubio ceo dan zezajuci se sa grejanjem. provereni su ventili i oni rade, produvan je ceo sistem tako da zacepljena nema ali grejanje i dalje neradi neznam sta dalje da radim tj jedna strana radi slabo a druga nikako u sredini uvek hladno. dali je moguce da su neke klapne zaglavile u kabini. ZAPALICU GA ZIVOTA MI

  5. na drugarovom E 34 zezalo je grejanje sto se cesto desava kod njih. standardno jedan deo radi a jedan ne. kada je radjen servis na autu promenjena je i vodena pumpa na motoru i od tad grejanje radi kao ludo i greje u celom autu a ne samo na jednoj polovini. Da li je moguce da je problem sa grejanjem do vodene pumpe jer i ja imam isti problem tj. pola greje a pola ne pa neznam dali da probam da zamenim vodenu pumpu.