milos_m5

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by milos_m5

  1. Ljudi, od nedavno sam clan ovde na forumu i od nedavno sam vlasnik BMW-a pa sam se obradovao temi "skupovi u ns". Medjutim, rocitao sam sad sve ovo vezano za skupove u ns sto ste pisali i uopste se ne osecam prijatno, nacitao sam se gluposti i vasih prepucavanja. Ser*te preko mere! ...unistili ste mi raspolozenje! Jedino lepo sto sam video i procitao je kako se ovi ljudi lepo okupe u bg.

    Ljutite se koliko hocete i hejtujte me sto ovo kazem, ali ocigledno je problem u ljudima u ns, jer svi nesto hoce da se skupe i uvek im nesto neodgovara... Sramota!

  2. Da li bi mozda prodavao zimski set? :)

    P.S daj postavi slike, malo da vidimo masinu :P

    imas fotke u predstavljanju ;-)

    jos uvek razmisljam da li cu prodavati zimski set... verovatno cu zadrzati za sebe s obzirom da su felne original i da realne pare kod nas necu dobiti, jer su oglasi prepuni raznih kopija i nekvalitetnih felni po nekim cudnim cenama.

  3. Primera radi, imao sam na prethodnom autu felnu od 17"x7.5J i gumu 205/45 R17. Bile su razvucene gume i pocepao sam ih brzo. Sledeci set sam kupio felne 17"x7J sa gumama 205/45 R17 i bilo je normalno.

    Drugar je skoro uzeo felne 17"x7.5J i stavio je gume 215/45 R17. nisu razvucene, iako je za 7.5J preporucljivo staviti 225 sirinu.

  4. Ljudi,

    skoro sam pazario e60 sa velikom odnosno, professional navigacijom. U pitanju je auto 2007.god. nije restajling.

    Prvo sto me zanima jeste da li postoji navigacija za Srbiju sa detaljnim mapama gradova, ulica itd? I gde to mogu da nabavim?

    Druga stvar koja me zanima jeste kako da resetujem onaj desni deo ekrana, odnosno journey computer?

  5. Ljudi,

    procitao sam malo o cemu pricate.. i ono sto bih ja mogao da posavetujem to je da sirinu felne npr 8,5J mnozite sa 25,4 i to pomnozite sa 1,1765 pa cete dobiti najbolju sirinu gume u mm, najbolju sirinu tako da guma nece biti razvucena. znaci 8,5 x 25,4 x 1,1765 = 254 odnosno uzmete 255. ali ovo ne znaci da na felnu od 8,5J ne mozete staviti uzu ili siru gumu.

    ovu "formulu" sam nasao na jednom stranom saitu i kroz praksu se pokazala ispravno.

    Pozdrav