milosabs

Members
  • Content Count

    659
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by milosabs

  1. Audi mi je samo sminka, bar takav mi je utisak, dok za bmw i mercedes mogu reci jedan te isti proizvod na dva razlicita nacina.

    Послато са MI 9 помоћу Тапатока

  2. Dobro si uspeo da udješ u to dvorište, tj. dobro da nisu pustili kerove na tebe [emoji2][emoji2]
    vidis bre da je bmw

    Послато са MI 9 помоћу Тапатока

  3. Prva lepa mecka po meni :) Kako trpi grad? I generalno kakvi su ti utisci sa cenama delova, neke mane i vrline?
    mnogo laksi za parkiranje od bmw-a, manuealc menjac ima mana, prva brzina krataka i obavezno trzne. Sto se delova tice, jqvicu kada bude.

    Послато са MI 9 помоћу Тапатока

  4. Skoro godinudna bez kola, nisam se vratio BMW-u, f30 mi se ne svidja, f10 ni sam nemam pojma sta da mislim. Odlucio sam se za najveceg rivala... model w 204, om 651 od 136 ks i 360 nm, prvi i jedini vlasnik. Model c 200,2013-to,dakle zadnja godina proizvodnje, redizajn. Potpuno drrugacija filozofija voznje i izrade automobila.

    e579c74232553ee72428170949565e5f.jpg

     

    Послато са MI 9 помоћу Тапатока

     

     

  5. Za 4000 e34 zreba da bude fabrika...ovo je daleko od toga. Sto se prethodne e39-ke tice, gledajuci oglas ne bih ni razmisljao o gore navedenom kada je auto uzivo vidjen. Uopste mi nisu jasni ljudi koji napisu jedno a u stvarnosti je drugo.
    Polovan bmw je los bmw.

    Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

  6. Ko god vozi BMW mora da ima kuma majstora ili vec nekog dobrog druga [emoji3] Drugacije ne bi ni izdrzao. A ipak se vidja vise sa njim nego drugarima iz zivota pre kupovine BMW-a [emoji16]
    Tako ja upoznah Leona i postasmo bas dobro drugari, promenih vozilo i ostasmo drugari...ovo sto sada vozim VGD,veliko, glupo i dosadno, kao i rodjena zena, ne trazi nista a bmw je kao ljubavnica mora da e neguje

    Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

  7. Hahaha pozz. Brt zakljucio sam izgleda da su oba menjaca ( 3 konvertera, 2 hidroboloka, racunari) sve to manje ili vise dobro. I da problem koji nastaje uglavnom na uzbrdicama i pod vecim opterecenjem u stvari posledica (pre supply pumpe, jednog problematicnog cilindra koji ima korekciju oko 6 - sve dizne extra inace, i eventualno mozda jos instalacije menjaca) msm da tu negde lezi problem. Inace evo do Zlatibora dosao menjac radi perfektno, medjuubrzanja, saltanja i sl. Auto je odlican eto osim tih nekih sitnica.
    Ovo nije sitnica

    Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока