bane525

Members
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bane525

  1. On 8/16/2016 at 5:15 PM, filip11314 said:

    Čime si radio stop svetla i koliko je smanjena vidljivost? 

    Svetla sam radio folijom za farove,vidljivost je smanjena za oko 10% ali s obzirom na to kako dobro izgleda,barem meni,ja sam zadovoljan :) kada zalepis foliju imar sa spoljne strane isto tanak sloj folije koja se skida i ostane ti lepa sjajna povrsina,cena folije je oko 1000 din-1 metar.

  2. On 8/15/2016 at 5:37 PM, 93fukru said:

    pozdrav , i ja vozim n42 interesuje me kako cu nabavit ovaj duzi spaner . trazim bas za n42 duzi spaner ili je od nekog drugog modela ?

    imas li problem sa potrosnjom ulja ?

    Pozdrav,pa vidi ja sam trazio taj spaner u Warner-u i imali su bas taj produzeni za n42 motore. Nemam problem sa potrosnjom ulja,6000 km kako je kod mene i ni gram ulja ne trosi.

  3. Ako je od abs-a super,onda je kao original :) gledam sad taj spojler i onaj krovni spojler-kacket,bice jedan od ta dva najverovatnije u neko skorije vreme :) nedavno sam nasao bio Csl spojler za gepek od Carbona,ali dok sam se javio neko ga je vec uzeo :D

  4. Te CANBUS led su kod nas oko 400din po komadu,a imas dosta sijalica :D s tim da sam u osvetljenje kod nogu vozaca i suvozaca trebao staviti led sijalicu sirine 39mm ali uglavio sam od 41mm,puno lepse svetli jer ima vise dioda :)

  5. Isto na buvljaku,ovde kod nas u Subotici ima jedan lik sve zivo prodaje,led sijalice,folije,folije za farove,paste za poliranje,protocne lonce,maglenke,presvlake,ma sve zivo ima :D mada sam imao problem sa tim unutrasnjim led sijalicama,ako budes uzimao uzimaj sve CANBUS i onda ce biti ok,ja sam moje morao zamenuti za te i sad je sve ok ;)

  6. Spremi se,marka sijalice je... Eagle eye ?????? to obicno na buvljaku mozes naci :) onako plave boje su te sijalice ali kad se upale svetle belo,oko 1000 dinara je par,svetle istom jacinom kao obicne samo su bele,na proslom autu sam ih imao u dugim svetlima vise od godinu dana i nisu crkle,ok su :)