maverick2

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by maverick2

  1. Auto ti je lutka. Ovuda po CG su skoro izumrle ovakve sedmice, nazalost. :( ja sam trazio da je kupim, za projekat. Ali ko je posjeduje nece da proda, nazalost. Ljepse im da gledaju kako propada na oci. Svaka cast na trudu i skidam kapu. Boja pun pogodak ;)

    Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

  2. Samo bjezi od Topran djelova i ostalih sranja iz trend auta ....

    Srecno sa projektom !!!

    Hvala drug ;) Topran je samo visko, jer nov a drugi proizvodjac nisam mogao nac, a ne pada mi na pamet da ga Voliju placam u krv. A s obzirom da radim projekat bas po meraku nisam htio kupovat polovni ;)

    Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

  3. Malo??? :D

    Hahahahah, ima tu da se smirgla dosta :) limar ga je peglao kolko je moglo, bio je ocesan dosta :) Juan, rade mi ga "nasi" limari i lakireri, u firmu kod ujaka mog ;)

    Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

  4. to kad je motor dobar moze se i bez njega vozit komotno ne smije da dize temperaturu sve da je i pokvaren...

    Moze da vozi, on kad se vozio nije bilo problema, jos je zima. Al kad radi u mjesto i jos ga isturiram, jer bas radim auto za merak pa svaki parametar pratim, i puno se posvecuje paznje motoru, primjetio sam da dize temperaturu u mjesto. Cim se provoza obali je odma. Uglavnom-zamijenjen visko i toga problema vise nema ;) motor radi kao sat, a raznosi kako ide. Jedva cekam da se sklopi sad posle lakiranja i tockovi da se stave. I ide u patos ;)

    Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

  5. Ma ako radi odma sluzice dugo. Reko samo da se proveri odma

    Hvala drug ;) a prosli je zamijenjen jer je pomalo dizao temp. u mjesto, i dok smo gledali sta moze bit uzrok, otkrijemo da visko sporo vrti i moze se zaustaviti prstom ;) otkad je zamijenjen temperatura zakucana u 90 ;)

    Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

  6. Radi odlicno ;) al posto je Topran, pitanje je do kada hahaha ne znam jesi procitao temu? Komplet je opran sistem za hladjenje i zamijenjen antifriz. A visko nije bio zapikovan. Slucajno sam i provalio da je crkao, sporo mi se vrtio na prvi pogled, i probam da ga zaustavim, prstom sam ga ukocio ;) uglavnom sad je sto se mehanike tice sve tip-top. E sad je na redu estetika ;) felne su sjutra gotove sa lakiranja, a auto ce bit gotovo u cetvrtak. Jedva cekam :)

    Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока