dejanl

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dejanl

  1. ma bmw je bmw, plus 159 jedino ali bukvalno jedino sto je lepa. I to je to. Nije ni upola udobna kao e46, izgleda jeftino unutra.

    Znas ti ono u italiji.

    FIAT kupuje radnicka klasa.

    LANCIU kupuje gospoda.

    ALFU kupuju budale.

    uzmi bmw i uzivaj:)

    jedan info,uzeo sa punta novog 2010 godiste ima 70000 km samo redovan servis,a od delova nisam imao prilike da kupujem nista osim levi retrovizor koji je 12000 dinara (radnicka klasa) :dance3:

  2. Da se ne lažemo, ja bi uvek pre kupio BMW-a (pristrasnost verovatno). Objektivno i zbog prvog razloga što je naveo Boban.

    A što se potrošne tiče, gde radim imamo fijatov i hondin program kao službene automobile. Taj 1.9 Mjet troši nikad ispod 7.5 (doduše to su službene mašine, koje tera ko kako hoće). Ali iskreno, ja kada sam vozio, ni jedna nije trošila nešto više od tih 7.5. Vozio sam i 159ke i dobla i stila sa tim motorom .... uglavnom svuda po Srbiji. A sa druge strane, nisam video ni jednog 46 320d da cepa ispod 8 (bar ne ovo što imam u okolini od ortaka). Svo vreme pričam o gradskoj vožnji, na otvorenom su svi tu negde. Nikako ne bi rekao da duplo više troše Fijati.

    Moja opaska je još, što i ta 159ka unutra izgleda nekako ... "jeftino" u odnosu na e46 a automobili nisu u istim klasama ...

    dobro,italijani jesu poznati po potrosnji,ali alfa 156 19 jtd 116 ks u kombinovanoj voznji trosi oko 6,5 do 7 l.,uz povremeno "kidanje" znam iz licnog iskustva.

  3. I ja sam se dvoumio kad sam kupovao e46 izmedju njega alfe 159 i a4 na kraju ispade e46 :) bolji je za voznju i bolje ubrzava u to sam siguran :) daje alfa lepsa lepsa je nema tu sta da se prica :) sad koliko je pouzdan jtd ......ipak je to FIAT

    jbg,svi hvale te alfe