johnnye90

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by johnnye90

  1. na moje pitanje zasto je toliko skupo dobio sam odgovor citiram: 1. pitanje cena? rekao sam ti..

    2 ko ima? imam ja 2 kom mozda ima jos neko sigurno ....ali bez problema se proda...samo da znas ne nudim ti deo preko foruma

    ne znam kako mislis skupo? (Ja znam da likovi koji voze kola te kategorije ne zanovetaju puno..bitno je samo da ima...)to je relativna stvar kola idu i bez toga... sto moras otvarati prozore :)

    ako je to vaspitano i ok onda dobro ali po mom misljenju bi vaspitano i korektno bilo sledece: druze ja za toliko prodajem, ne znam kakve sudruge cene ti pogledaj pa se javi, a ne vozi bez prozora itd... moj savet ako vec prodajes budi ljubazan sa klijentima jer ovakvim stavom neces nigde stici a pogotovu sa cenom :)
  2. Cisto da se oglasim,naime nasao sam odmah posle ovog razg. Kao nov za 50e to sto vozim taj auto ne znaci da sam rasipnik i da treba svaakom da delim eure, naime deo ima da se nadje za 50e na dosta mesta i naravno da treba proci jeftinije ili u nekoj razumnoj ceni shodno tome zelim da kazem da ima dosta prevaranata i uvek treba pogledati na vise strana,zato tako i zivimo ne zbog politike vec zbog ljudi ,neko ce pre da te zabrne za 20 ,30e nego da bude korektan i da nastavi saradnju i kroz posao zaradi mnogo vise. Eto cisto da se zna. Da vozim i lambuedzinija za takav deo 100e je mnogo. A nov je nov slazem se i nkv auto iz radnje kosta 40.000 pa za god dana 30000 ;)

  3. treba da kupim bmw-ovo ulje za 320d e90 u kit komercu, zanima me kakva su iskustva sa ovim uljem s obzirom da 6l kosta 8.500,00 rsd da li je u kit komercu uopste originalno ovo ulje i dali da ga sipam u kola? pre njega sam koristio castrol edge 5w 40 i za 12000km je svukao oko 1l ulja sto je puno... za znalce na tu km pola litre je ok a litra je vec puno, da li je moguce da je potrosnja zbog samog ulja i kakva su iskustva sa bmw-ovim uljem?

  4. Postovani, imam vise pitanja vezani za ovu temu, prvo je da li moze da se radi remont dizni za navedeni model i koliko to kosta,koliko kostaju nove i pitao bih jos koje su indicije losih dizni za navedeni model dal je to dim pri cold startu da li uvek dimi,koje je boje taj dim,losije vuce itd.... hvala u napred za odgovore.