vuk

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vuk

  1. svaka cast...pametno receno....ja sam vec duze vreme na forumu, pratim sve, nacito sam se svakakvih gluposti i sto je najgore od svega najveci kriticari su uvek oni koji se navodno RAZUMEJU u bmw, a i procitao sam gore jedan post tj. neumesan komentar kako se zna ko danas ima para za ovakve projekte, sto je jako nekulturno i sasvim nebitno za ovu temu. Pola postova je bilo vezano za auto a onda je krenulo sve drugim putem, kada se tako nesto desi treba odmah zatvoriti temu. I ja sam procitao dosta stvari koje mi se nisu svidele pa ne komentarisem zato sto NEMA potrebe i zato sto onda ovo i ne lici na bmw forum nego na BLA BLA forum.

  2. Ovaj je gotov, hocu da stavim auspuh koji nece da vrisne za 6 meseci, cena je bitna ali nije presudna.

    Molim iskustva i predloge...

    servis LJUBEC u Dobanovcima, covek je radio i sport izduve, npr za broz tim a i za neke iz bmw kluba, stvarno dobar majstor

    011/8467-874

    063/8041-225

  3. i ja sam licno imao loseg iskustva kao i marko, nailazio sam na razne bezobrazluke, ali brzina i jako losi vozaci oduzimaju zivote sebi a sto je i najgore i drugima tako da podrzavam sto rigorozniji zakon o kaznama ali samo kad su velike brzine u pitanju

  4. zajebah se, evo sto se tice mog iskustva, budi strpljiv, mlad si i ne zaleci se da kupis nesto sto je na oko lepo ( spojleri, alu felne itd.) mogu i takvi primerci da se nadju ali dosta teze, uzmes 316 ili 318 kocku, to ti nije mnogo za registraciju a i potrosnja nije strasna a i ti si mlad vozac i ne treba ti nista jace i brze, uglavnom kad nadjes auto povedi nekog iskusnijeg ili teraj auto kod nekog majstora, da se nebi posle nadavao para a i zivaca......srecno i bmw ti je pravi izbor!

  5. Imam jedan problem koji je malo zajeban. Radi se o mom prvom automobilu. Predlagali su mi ''Fiat Pandu'', ''Golfove'', ''Mazde'', a ja bih ipak hteo nesto drugo. Veliki sam ljubitelj automobila i smatram da auto treba da mi pruzi fantastican osecaj u voznji i da budi strast u meni. Svako ko je pravi ljubitelj automobila znace o cemu govorim. Automobili koje su mi predlozili su samo masine, kao i ves masine recimo. Jednostavno, ne zelim da budem vlasnik ''ves masine'', hocu pravi auto. Tako mi je u izbor pao model ''E21''. Zato sto izuzetno cenim klasiku i razloga koje sam naveo gore. Takodje, pola moje familije vozi ''BMWa''. Uvek me je nekako privlacio. Jos kada vidim Simketa iz Smedereva kada ''pritisne'' ''E36 ///M3'' uvek stanem i pogledom ga otpratim ;)

    Konkretno, zanima me koliko cu da se patim sa ''E21''? Potrosnja, cene odrzavanje ako uzmem u obzir da imam oko 1500 eura, mozda cak i vise ako se namucim za neki bolji primerak. Vozio bih ga po gradu a kasnije ga sigurno ne bih prodavao. Cak sta vise, restaurirao bih ga ako budem imao dovoljno novca. Sta mislite, da li sa 19 godina i 30km iskustva ispod tockova i platom od 16 000 din. planiram ''BMW'' ili da ga zaobidjem i kupim ''ves masinu''?