Shiva-automotive

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Shiva-automotive

  1. Avans je potreban za bilo sta sto se naracuje. Popust je ostvariv samo za shivine proizvode ili u suprotnom ako je neka akcija. Na sajtu imate celu rubriku koji su shivini proizvodi.Deo skupljih proizvoda je u nemackoj jer se naravno tako nesto slabo prodaje kod nas tako da placanje carina,troskova puta itd nije toliko isplativo da bi stajalo ovde.Delove od abs shiva samo distribuira.

  2. Nadam se da pratite desavanja na nasem sajtu ???

    Mega-akcija za sve kupce Shiva-Automotive proizvoda!

    Svaki clan BMW Kluba Srbija koji naruci Shiva-automotive branik, pragove ili spojler od proizvoda sa

    www.shiva-automotive.net sajta u periodu od 10. do 30. oktobra dobija

    neverovatnih 20% popusta na vrednost poĊĦiljke!

  3. Da vam dam jedno ukratko objasnenje.

    Pomenuti branik od M3 proizvodjac nije Shiva,nego distribuder i to je proizvod koji vecina vas stavlja na svoje automobile s tim samo sto neko plati manje a neko vise,zavisi gde kupi,inace mi nabavljamo iz nemacke i po nizim cenama nego sto mozete tamo da kupite (rabat).

    Za Golfa cabria nemamo ali bas nista,tako da ne znam gde je taj kit kupljen.

    Sto se tice ukrajanja branika i spojlera na automobile u vecini slucaja je do samog auta ili ti koliko je sam auto puta bio udaran i kako je vracen na meru.Ali naravno priznaju se i greske proizvodjaca.

    Iz licnog iskustva sa ugradnjom,prepravkama i modeliranjem spojlera mogu to da potvrdim i dokazem i naravno za onog ko sumlja ugradim besplatno.

    Mily

  4. Ovom prilikom bih vas pozdravio u svoje ime,Milos ( MILY ) i firme Shiva-automotive. Tu smo za vas da vam ponudimo veliki asortiman proizvoda,pogodnosti,popuste,razne akcije koje ce slediti,nagrade i poklone....

    Zvanicno da vas obavestimo da svaki clan BMW Klub-a Srbija ima od nas 10% popusta na bilo koji kupljeni proizvod u nasem ONLINE SHOP-u.

    O Nama :

    Shiva-automotive je firma koja se bavi proizvodnjom,prodajom branika,spojlera od fiberglasa za automobile sa jedinstvenim izgledom.Osnovana je 2000 godine u Beogradu,svoj lanac prodaje je prosirila na celu Evropu. Pokazatelj naseg kvaliteta i uspeha su mnogobrojne musterije . Uspesno saradjujemo sa stranim brendiranim firmama poput FK Automotive,DTS Tuning,In-Pro,Raid-hp,RSC-Automotive....Do sada smo bili bazirani na Veleprodajnim uslugama ali zbog velikog interesovanja odlucili smo da napravimo za vas ONLINE-SHOP. Nas katalog sa proizvodima cenama mozete posetiti na adresi www.shiva-automotive.net ili nas kontaktirati putem meila [email protected] ili mob: +381631970505 Marketing and Sales Menager Mr. Djupovac Milos

    Iz ljubavi prema automobilima.