andrija

Members
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andrija

  1. Pa rodjaci, 997 turbo ima 487ks, 620nm! Do sto stize za 3.4sec, igrati se sa takvim autom?! :) i to dok M3 aero ne radi kako treba, naravno bez nitra i na ovom nasem djubretu od goriva, onda je stvarno realno da Veyronu ne bi bilo bas dobro! ( naravno da je na aeru sve ok, kao sto je sad :) ) sa race gorivom i nitrom!

  2. Cuj, preti? Pa oni su bre INDIJANCI! Trebalo im je 16 cilindara, 8000 kubika, 4 turbine, suvi karter, 8 bregastih, 64 ventila, najsavremeniji sistemi ubrizgavanja ... sto godina naucnih disertacija, gomila raznoraznih naucnika i strucnjaka i sta? 1000.7ks i 1250nm obrtnog momenta... :dance3:

    Pa aero ce uz jos malo prepravki i pustanjem nitro sistema ( onakvog nitro sistema :dance3: ) u rad, bez puno problema prici na 80 posto te snage :preved:

    S" obzirom da to nemacko - italijansko, nazovi ga " SUPERSPORTSKO VOZILO" ima samo 32kg manje od 2 tone, to znaci da imamo bolji odnos mase - ks :dance3: :dance3: tako da... :preved:

    Jeste da on ubrzava za 2.7 do sto, ali to je zbog cetri vuce ( mozda bi malo u startu iskocio ) ali posle bi bilo :acute:

    I da aeru max bude 350, 360, 370km/h njegovih 407km/h ce bitni jadni i mizerni jer su postignuti sa aerodinamikom vozila pravljenom i ispitivanom nepune cetri godine! :drive2:

    Tako da :ola: :e30: :declare: za AERA!!!

  3. Uuuuuuuuuu, extraaaaaaaaaaaaaaaa, nisam bas detaljno propratio ceo projekat, nisan procitao to da ide tako brzo i to bez nitra!

    Znaci pun gas, tolika konjaza i iz one dve MONSTRUM NITRO BOCE ima da izleti jos jedno 200ks, opusteno ce bugati usrati motku, guracemo veyrona na branik i preko 350km/h!!! :dance3: :dance3: :dance3: :declare: :preved: :preved:

  4. Preko 340km/h?! Lagano?! Pa JA bi da sam na njegovom mestu podigao snagu za jos jedno 20 posto ( procitao sam na cannonu da nikakav problem nije ), jos malo nitra i Javno ponizio svaki BUGATI VEYRON! Da VIDE GLUPI NEMCI STA MI ZNAMO NAPRAVITI!

  5. Daleko ce dogurati taj tuning sa tako opseznim znanjem, da se ne bi ubijali sa kucanjem po tastaturama, postavite to pitanje nekom ko ozbiljno pravi motore za trke, dakle pitanje glasi : Sta se dobije na SERISKOM motoru kada mu se olaksa zamajac :pleasantry: !