Draganezi

Members
  • Content Count

    605
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Draganezi

  1. Dobar auto,dekara-gastarbajter ga uvezao iz svabije kada se vratio ovde.Godinama ga vozio i cuvao, a prodao pre par meseci, i to za 800e. Sad klasika,prepordavci...

  2. Motor je u k...u,pretpostavljam jer stoji auto vec par godina. Inace je 2,8-m30. Ili je alnaser zakovao ili je on zakovao-uglavnom neokrece :rolleyes: . Nije cena registracije problem,problem su imovinsko pravni odnosi,deka koji je vozio auto je preminuo,naravno familija brizna otimajuci se o nasledstvo je to razvlacila i razvlacila i to je karaj za pomenuto vozilo..

  3. Cudno pitanje, da li su nekome potrebni delovi za e23 sedmicu?Jedna sedmica zavrsava karijeru zbog nemogucnosti registrovanja i vlasnik namerava da je u narednih par dana posalje na reciklazu. Nesto delova bi se moglo iskoristiti dok je jos uvek tu pa ako je zainteresovan neko,neka kaze. Inace 7-ica ima sva cetri el podizaca,automatsku klimu,vecinu dobrih karoserijskih delova,vrata,branike,soferku,enterijer u stofu... Mogu i slikati auto ako nekome treba nesto od auta.