Recommended Posts

imam problem sa muzikom u kolima,mogu da pojacam muziku samo do odrecenog nivoa posle toga pocinje da krci.Nema veze dali slusam radio ili cd-e uvek se isto desava i nema veze dali pojacavam sa volana ili sa cd-a.Ima li ko kakvih iskustava sa ovakvim problemom i imali ko da moze da resi.

Pozdrav za sve :)

Link to post
Share on other sites

Jel ti krci na svim zvucnicima, ili ne, ako ti krci na svim zvucnicima, onda ti je verovatno slab izlaz na cd-u pa pocinje da klipuje. Na kojoj glasnoci ti pocinje krcanje (ono na 30 od maksimalnih 40)?

Pozdrav

Link to post
Share on other sites

Mozda ti je crko neki elektrolit u cd-u, jel ti cd fabricki, ili si ga ti ugradjivao? Mozes da probas sa drugim cd-om, samo iscupas tvoj i ubodes neki drugi pa probas. A kad skines tvoj, otvori ga i vidi jel nesto iscurelo, pocrnelo i slicno. Moze da se desi i da nema dovoljno struje (ampera) jel ti se desava da ti lampice -displej na cd-u trepcu kad pocne da krci?

Pozdrav

Link to post
Share on other sites

Imam fabricki cd,odnosno imam sanzer sa 6cd-a,pozadi u gepeku mi je smesten i radio modul u kome je pojacalo.Tu je problem,nemam drugi modul da probam.Otvorio sam isti i zamenio sve elektolite ali se isto desava oznaka radio modula je bm54.

P.S Sutra zovem Slobu da vidim sta on kaze

Ako ima neko jos neki savet dobro bi dosao

Link to post
Share on other sites

Nisi trebao da menjas sve elektrolite, nego samo ako je neki iscureo ili nabubrio, jesi li pregledao stampanu plocu, jel negde potamnela ili pocrnela, moze da bude i neki otpornik, proveri boju na otpornicima, postavi neku sliku stampane ploce, a ako ides kod majstora napisi u cemu je bio problem.

Pozdrav

Link to post
Share on other sites