Vase misljenje


Recommended Posts

Zdravo drugari, imam u planu da uzmem jednu kockicu 86god 323i plin, e sad interesuje me vase misljenje kakav je to auto, dali je skup za odrzavanje, dali ima delova, mane, prednosti itd, posto bi mi to bila prva kockica :)

Ja sam ga vozio diferencial ne svira, nije vlazan, nema luftove .... motor radi samo na plin, preko 3 000rpm malo prodimi ali ulje mu je ispod minimuma, kompresija mu je fabricka merena je pre neki dan sta to moze da bude? majstor kaze gumice ventila???

POMOC PLZ :)

Link to post
Share on other sites

e30 jako zahvalan,delovi dzabe,ima ih bukvalno na trafici.taj motor 2.3 jako lepo ide,80% delova motora odgovara od 2.0..to sto radi samo na plin moze da bude protokomer,dizne u prblemu!Naravno ne smes dozvoliti kao predhodni vlasnik da ga drzis ispod minimuma.A dim posle 24 god gumice,karike....Sta god ti treba pitaj tu smo da pomognemo!

Link to post
Share on other sites

Najčešći problem kad auto radi samo na plin je zato što vlasnik auta sa plinom ne sipa benzin koji hladi pumpu za gorivo pa ista crkne. U zavisnosti koliko dugo nije radio na benzin javljaju se i drugi problemi kao što reče Nidža ali svi su rešivi i ne koštaju mnogo.

Link to post
Share on other sites