Recommended Posts

Imam dva problema, jedan je upozorenje da ne radi desni far, a drugi je satić koji je počeo da se pojavljuje iznad kilometrae do oil servisa. Proverio sam sve sijalice na autu i kontakte i sve je ispravno, a ovo postaje jako naporno pogotovu noću kad svetli ceo autić kao upozorenje i počinje da mi ide na ivce, a niti jedan majstor kod koga sam bio nije uspeo da nađe kvar. Što se tiče drugog problema prelistao sam vie puta manuel knjiicu i nisam naao ta znači satić iznad kolometrae. Zakačio sam i slike da vidite o čemu se radi.

Link to post
Share on other sites

Ne bi trebalo da je prolo vreme servisnog intervala jer sam zamenio ulje pre osam meseci otprilike a preao sam nepunih pet hiljada od tada, e sad za masu, gde mu se tačno nalazi masa na faru?

Link to post
Share on other sites

Uspeo sam posle dva dana da odgonetnem šta znači satić iznad kilometraže. Pali se na svake dve godine i služi kao upozorenje da treba zameniti ulje u kočnicama što je njegovo preporučeno vreme za zamenu.

Ostaje mi da nađem gde gubi kontakt u faru i zbog čega svetli upozoenje na tabli, a sve je ispravno. Danas sam vadio sve sijalice jednu po jednu i proveravao kontakte i sve radi, ostao mi je samo žmigavac i da skinem kompletan far pa sve iz početka. Ako neko ima bolju ideju neka javi.

Link to post
Share on other sites