Recommended Posts

Uzeo sam 4 zimske gume 235/65/17 Dunlop Wintersport 3D kod Lasica, pre neki dan. Po komadu je jedna bila 150 eura, kod nas je 25000 dinara, tako da je racunica vise nego prosta, cak i uz potrosnju od 10L/100km, dranje po autoputu i vozikanje po Sloveniji, ostale mi pare u dzepu. Da ne spominjem da sam za cenu gume najnize klase ovde, uzeo mozda najkvalitetniju zimsku gumu na trzistu.

Sve je kako su Dejanns i zeljkamp opisali,u detalj. U zivotu nisam video vulkanizere koji rade brze i pedantnije, kao na traci. Cela prica, skidanje guma,montaza, balansiranje (koji se ne placaju dodatno), voznja do granice sa montiranim gumama, overavanje obrazaca na granici i povratak nazad u prodavnicu da vam vrate PDV, sve je trajalo manje od sat vremena.

Dakle, kome trebaju gume, neka proveri cene na sajtu kod njih i kod nas i neka uporedi da li mu razlika u ceni pokriva troskove puta.

Eto, ovo je iz mog licnog iskustva da sam probao celu pricu i prezadovljan sam.

Dejan i Zeljkamp, hvala puno jos jednom na konkretnim informacijama, itekako je znacilo znati celu proceduru unapred prema vasem opisu.

:thank_you2:

Link to post
Share on other sites

Evo da pojasnim malo o čemu čovek piše pošto je u mom slučaju još mnogo veća razlika jer ću letnje gume da uzimam Continental!

Ovde me set za X5 košta 1550€ a u Sloveniji ravno 800€.. Jel ima računice? :D

Za tu razliku mogu da ga vozim i u rikverc :D

Link to post
Share on other sites