E46 320d Facelift '02


Recommended Posts

Kupljena nova e46-ica.Auto sam uvezao licno iz Nemacke.Placen 4200 + 200 colke sa pravih 226.000 km. Carina i PDV sa svim spediterskim uslugama placena 900 eur.Kupljen od drugog vlasnika sa kompletnom istorijom i radjenim servisima.Auto za sada bez ikakvih problema i ulaganja.

sevf.jpg

l35g.jpg

h28h.jpg

pitq.jpg

xdsb.jpg

murx.jpg

1v7h.jpg

Kad se zatamne stakla i srede jos neke stvarcice slede nove slike :)

Link to post
Share on other sites

Ne bih da ti kvarim volju, auto je lep, ali ovaj volan nikako nije isao u ovaj model. Zašto je menjan to vidi ako imaš full servis history.

Link to post
Share on other sites

kako da ti kazem, jeftinije uzeti polovan volan od e36 nego vracati ispucan airbag u inostranstvu :P

Volan je od E46, ali od modela 98-01. Odnosno od prvih verzija E46 pre restajlinga.

Link to post
Share on other sites

Hvala svima nadam se da ce lepo sluziti :)

Ma to za volan nije nista strasno odmah je to bilo jasno naznaceno kao i za jos neke stvari na autu koje su stvar ukusa i estetike...Najbitnije je da auto nije havarisan,da su redovno radjeni svi servisi i samim tim da je motor u dobrom stanju.Od kupovine presao sam blizu 5.000 km sto u inostranstvu sto kod nas bez ikakvih problema a da pritom nisam radio neke specijalne provere.Motor radi kao sat,odlicno vuce,ne dimi...potrosnja na otvorenom 5.2-5.4 po gradu par litara vise,zavisi koliko se nagazi...par hiljada pre kupovine vlasnik je odradio mali servis uz promenu plocica,stavljeno je i novo kvacilo...Da sam kod nas kupio nesto slicno pitanje dal bi presao i 1.000 km a da se nesto "neocekivano" ne desi.

Auto je od izlaska iz fabrike pa do 2012. bio kod jednog vlasnika i odrzavan u jednom istom servisu dok nije promenio drugog vlasnika.Kupljen je na auto placu ali od privatnog lica,dilerove zene koja je drugi vlasnik.

Povracaj poreza je moguc samo ukoliko se kupuje od pravnog lica i ako je to naznaceno u ugovoru.u tom slucaju na izlasku iz EU overavas papire i pravis ex-doc (prijavljujes izvoz na koji imas pravo povracaja poreza) i carinis auto dalje normalno.Nakon zavrsene procedure carinjenja sa tim dokumentima imas pravo povracaja poreza ali moras otici nazad gde je kupljen auto ili da ovlastis nekog da to uradi umesto tebe.Sad je pitanje koliko je to isplatljivo...Posebno sto u ugovoru stavljas drugu cenu auta zbog manjih troskova na drugoj strani...

Link to post
Share on other sites
  • 5 months later...

Mali update sa zatamnjenim staklima,sledeci su farovi i fabricki CD player.

Inace auto je posle pola godine voznje i predjenih 10 ak k perfektan,skoro je uradjen mali servis,detaljno pregledan auto i sve je kako treba :)

DSC_7517.jpg

DSC_7518.jpg

Link to post
Share on other sites