Recommended Posts

Zdravo drustvo e ovako da se predstavim ja sam momak 27 godina iz Novog Sada do sada sam vozio sa Golf 4 2003 godiste. Vozim ga vec 6 godina i smorio me zelim novi auto. Naime gledam vam ja tako nase sajtove za prodaju polovni automobile gledam Opel Astru H 1.6 kontam mali autic za grad odlican pa gledam Ford Fokus isto 16. nekako sam za benzinca vise nego dizela i ako vozim dizel. Pa sam gledao Opel Vekta 2.0 i malo Audi A4 i na kraju sam seni kazem BUDALO sto lazes samog sebe uvek si radio sta si mislio i tako ces sa kolima naime moj ljjubimac oduvek od kad sam saznao za automobile malo bolje dok sam gledao kola kao klinac moja ljubimac je bio BMW 520 i razmislja mja tako bmw je 2002 godiste za te pare mozes uzeti Astru ili Foskusa mmogo mladjeg ali sto mi se vise priblizava dan za promenu auta ne mogu da se otrgnem od pomisli da vozim 520 i da me boli dupe ko sta misli i ima da kaze da je auto star ili slicno . tako da sam se zbog toga prijavio za ovaj forum koji podrzavam i samo napred

Link to post
Share on other sites

Pozdrav Slavonac i dobro došao,po niku predpostavljam nisi rođeni lala :) ima nas ovde par sličnih,ja ti mogu odma reći da nećeš ni malo pogrešiti ako uzmeš očuvanu e39-ku u odnosu na spominjane gore Astre,Vektre i Fokusa,vozio sam sva navedena tj. bio vlasnik istih i to : Astra H 1.9cdti 150ks u Sport paketu opreme sa ids+ sistemom( komp na svakom amortizeru),Astru H 1.7 cdti klot,Fokus 2 2006 1.6 tdci 90ks bez plivajućeg,Vektra c 2.0dti,i ni jedan od ovih se ne može uporediti ni po jednom kriterijumu sa vožnjom u e39-ci,sem potrošnje u fokusu( prosek 4.7)...pošto kola često menjam,vozim 2-3 modela po par meseci i uvek se vratim na bembaru :) ...ako ciljaš 520i benzinca 2002 godište,moraš znati da je to ristajling model sa motorom od 2.2 litra i 170ks,skuplja rega nekih 200e u odnosu na model iz 2000godine koji je imao ispod 2000 kubika i 150ks.

image.jpgimage.jpg

Link to post
Share on other sites

Hvala na iskrenom odgovoru. i da naravno da nisam lala mada nije to ni bitno toliko. Golfa sam dobio na poklon zato sam ga tako dugo i vozim.Inace dobar auto jako sam zadovoljan sa njim. Ne znam zasto ali 320 mi se ne dopata iskljucivo 520 da me pitas iskkreno da ti kazem ne bih znao. Razmisljao sam kao tako reci kao logicno manji auto sto mladi i to . Ali ne mogu da se oduprem zelji da imam 520 tak oda verujem ti na rec sto si pricao. Bmw mi nekako deluje da je za benzinca pravljen mada moze i dizel nije problem.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...