Undercover 0 Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 Pozdrav svima, ja sam Nemanja iz Bora, bavim se prvenstveno auto folijama, i svim stvarima koje su vezane za automobile Vozim Passata B6 i pre 10dana sam kupio BMWa E60 sa kojim imam neke probleme, tako da se nadam da cete mi pomoci... Quote Link to post Share on other sites
VladPet 0 Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Zdravo Nemanja! Dobrodosao! Reci mi, da li se bavis lepljenjem folija na trimove enterijera u autu? Quote Link to post Share on other sites
Lukic 0 Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 Dobrodosao! Quote Link to post Share on other sites
Undercover 0 Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 On 2/13/2023 at 10:21 AM, VladPet said: Zdravo Nemanja! Dobrodosao! Reci mi, da li se bavis lepljenjem folija na trimove enterijera u autu? Lepim svude gde me nateraju da radim Sto se tice enterijera radim samo kad se to sve lepo demontira, jer smatram da se ne moze uraditi kvalitetno ukoliko se radi na licu mesta. Quote Link to post Share on other sites
VladPet 0 Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 Quote Kasno marko stize na Kosovo Odradio sam vec, ali dobro, znam za ubuduce Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts