Recommended Posts

Evo da se predstavim. Moje ime je Alem, živim i vozam se u Zagrebu, nažalost trenutno ne vozim BMW, ali Mercedes je Mercedes, jako volim obadvije marke. Trenutno vozim w124, a plan za BMW- je E36. Nadam se ljepom tipkanju ovde na forumu, pozdrav svim RWD ovisnicima!!!

Link to post
Share on other sites

imas 22 godine a vozish merdzu????neshto mi tu ne Shtima.....to kad budesh napunio 57godina pa ajde :) Prodaj taj shporet dok te nije skroz usporio :)

dobrodoshao ;)

Link to post
Share on other sites

Hvala na dobrodošlici! Ah, ljudi se razlikuju isto kao i auti, tako da... A gledajte, nisam ja jedini mladić koji vozi mečavu, ima nas more, sve ima svoje, nema ljepše plovidbe od plovidbe u mečki, dok opet nema boljeg auta za jebanje keve od BMW-a(zvuk šestaka, pa kad ga zašaltaš u blokadi iz 2. u 3., kad nezaustavljivo krene od 100-150, sve je to divota, vrćenje krugova, paljenje guma). Sve je to relativno, ima i mečki koje je zabavno za vozit, nije baš svaki merdžo usporen hahah, al dobro, moj definitivno je, hah. Ali evo ponovno se šaltam na BMW, ne znam jesam li napisao, pucam na E36. Molio bih samo da me ekipa ne zeza ovde na račun Mercedesa, jer se ne želim prepucavati oko toga. Samo neka Vam bude jasno da nisam došao provocirati. Pa tako očekujem da se ni mene ne provocira, šala da, ali neke rasprave itd. to ne bih volio. Nisam zato došao na forum.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.