Novi ključ


Recommended Posts

Sticajem okolnosti na koje sam imao malo uticaja, uz svoj E 46 2001. sam dobio samo jedan ključ. Ustvari imam još jedan od nekog drugog E 46 BMW-a (taj je nekorišćen, ali naravno sa drugačijom šarom i naravno ne radi), navodno su greškom zamenjeni. Ključ koji radi je u lošem stanju, vidi se da je skoro otvaran, zbog baterije pretpostavljam (izuzetno nestručno) i desi se da nekada neće da otključa vrata dok ne pritisnem taster nekih desetak puta. Šta da radim?

Ako mi je neophodan nov, gde da ga nađem i koliko košta? (moram da imam dva :D , za ne daj Bože!)

Za bilo kakve ideje, bio bih vam svima veoma zahvalan.

Link to post
Share on other sites

Jedini nacin izrade kod kluca je da moras biti vlasnik auta. Odes u deltu i narucis. Ja sam hteo u Nisu da radim kod najboljeg majstora za kluceve, ( radio mi je kod kljuc za Citroena) ali je rekao da za BMW i Mercedes iskljucivo kod ovlascenih servisera. Cena je oko 150 €. Tako da imam samo jedan kod, a drugi je obican.

Link to post
Share on other sites

Tip mi je objasnio, da jedino moze u ovlascenom servisu. Ni oni ga cak ne rade, vec se kljuc pravi u Nemackoj i odozgo salje. A za prilog mora kopija licne i saobracajne da bi se ustanovilo da si Ti vasnik. Mogu da Ti se raspitam i kod Mitica u Nisu, jer je On ovlasceni serviser. Ako hosec. Javi na PM. Pa da se dogovorimo.

Link to post
Share on other sites

LJudi... Moras biti vlasnik auta. Uz zahtev za izradu kljuca prilazes fotokopiju licne karte i saobracajne dozvole, a orginal dajes na uvid. 100% provereno, jer sam Ja licno proveravao.

Link to post
Share on other sites

Procedura:Poneses kopiju licne karte svoje,kopiju saobracajne,i ako se auto ne vodi na tebe kopiju licne onoga na koga se vodi auto.Cekas na kljuc 15 dana.Meni je za mog BMW kostalo oko 60e.Naravno to je ssve odradjeno preko Delta bg - 011/353-99-50

Link to post
Share on other sites

hmmm i ja moram odradit kljuc, imao sam dva, jedan sam izgubio i sad sam ostao sa jednim :D nema mi logike da moras donosit original kljuc na uvid, sta ako izgubis sve kljuceve?

Link to post
Share on other sites
hmmm i ja moram odradit kljuc, imao sam dva, jedan sam izgubio i sad sam ostao sa jednim ;) nema mi logike da moras donosit original kljuc na uvid, sta ako izgubis sve kljuceve?

Kakav original kljuc? Nema toga samo ono sto sam napisao...

Link to post
Share on other sites
  • 9 months later...