AI3

Members
  • Content Count

    166
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AI3

  • Rank
    bmw ucenik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Stefan Zivac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Automobil
    `86 E30 325i
  • Interests
    064/222-12-13

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. AI3

    E90 modeli

    Grudnjak je 'gumena' zaštita prednjice haube odnosno auta od erodiranja. Razumem da su novogodišnji praznici i da je sezona zahebancije ali pobogu zašto? Zašto pucate post-ove samo da bi ste pucali? (Retoričko pitanje) Naravno da sam uzuduž i popreko pretražio KP, PA i pitao Google na sve moguće načine. N e m a u RS. Ima u HR ali to je HR i ne idem sada tamo. Treba mi info za ovde. Srećni praznici i hvala.
  2. AI3

    E90 modeli

    Pozdrav kolege. Ne znam da li je već bilo pitanje i izvinjavam se ako jeste ali već neko vreme tragam za grudnjakom za haubu. Ne mogu nigde da iskopam informaciju gde se to moze nabaviti. Da li neko zna mozda nesto vise? Hvala unapred
  3. neno5

    pozdrav

    Kakava je limarija ,mulde,pragovi ,zadnje kadice?Čije papire ima auto?I koja cena? Jel se može prebaciti preko grane?

    lp

    Nenad

  4. Ahahahahahahaha, ja sam ti podmzao put, nudio sam mu 140e, pa je shvatio da je sve preko toga i vise nego odlicno. :D Neka je sa srecom.
  5. Vazi al ti mi obavezno javi kad je novi serijal dr. House da ga gledimo zajedno :ninja:
  6. E jbg sad, necemo se vredjati. ;) :)
  7. Dobar dobar, budi srećan, bice to dobar davalac. :)
  8. Da li ti poznajes materiju života? Da li shvataš da kad kažeš da auto pali, radi, i da je kompletan, preko telefona, da to mora j*ebeno da radi kad ti predješ 75km sa prikolicom pa neka je i 50 evra! Nije to druze lampica na tabli ili flekica na podu pa da zaboravi da pomene. Da od plina (za koji je tvrdio da ima komplet, ali nesto zeza) ima samo isparivač u gepeku, da je ceo rashladni sistem raskačen, da je ceo prokleti dovod goriva raskačen! Pa i da mu oprostim sto je ZABORAVIO DA POMENE da je pomesao vodu i ulje, jer ajde kao to se na oko ne vidi jelte! Nisi u pravu druze, i imaš neke op
  9. NIje Deki budala, nije... Sta onda raditi tom prodavcu kad ti potrosi gorivo i vreme a slagao je za medalju...
  10. Naravno, zato sam i stavio onaj naslov. Ova ne vredi 140e u delovima. <_< @325ix Ovoj ni clinic ne pomaze. :(
  11. Patos odozdo dobar, odozgo pustio svuda, krila neupotrebljiva gitovana, tako da nema nijedan upotrebljiv deo na njemu.
  12. http://www.polovniautomobili.com/oglas4167792/bmw_320_kockica/ Jeste da ga tip daje na 240e ali taj auto ne vredi ni 100e. Za pocetak Tip koji to djubre prodaje je vatrogasac, zovem ga isto jutro kada je stavljen na oglase, pitam ga da li je KOMPLETAN, da li pali i ide, da li je zdrav, da li radi na plin, benz, da li je negde ozbiljnije udaran, prevrtan, nasadjivan, kakvi su amorti, da li citava soferka, motor kako sljaka. (Jbg, ne vredi pitati nista ozbiljnije vezano za auto jer vecina tih vlasnika vozila poznaje mehinku kao i ja u satelite Jupitera). I koja je cena? Njegov odgovor: A
  13. neno5

    Pozdrav

    Da li su ti to pragovi orginal od karavana ?

  14. AI3

    E30 for dummies

    Diskovi znace, tu nema price, a abs...ako ti ne ukocis na vreme, nece ti nikakvi abs-ovi, esp-ovi, acr-ovi pomoci. To je neko moje misljenje. Ugradnja abs-pipav posao, jer budzis nesto na kocnicama na autu starom 30god kome fabrika to nije predvidela. Abs sistem na e30 se sastoji iz posebnog abs racunara, abs pumpe i brdo instalacija. Mogu ti kompletan sistem prodati (sa e30 325i) ali ti toplo savetujem da to ne radis.
  15. AI3

    E30 for dummies

    Sorry za off Ufff, lega, lepa je to parica, ali znas i sam da ces cekati, i cekati i cekati dok ne prodas za priblizno te novce. Daleko od toga da on ne vredi, ali znas da je narod takav da ce pre za te novce uzeti 106icu, 206icu, megana, alfu 147/156, i da ne nabrajam u nedogled ta neopevana djubrad koja nisu smela napustiti fabrike pod nazivom "automobil". Hehehe, imam jednu kocku sedana 2.5 sa originalnih 240k na satu, pa ajde da pravimo dil dok se golf nije prodao :) :rolleyes: