misko78

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About misko78

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 04/11/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ingot.rs

Profile Information

  • Ime i prezime
    Miloš Marković
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    BMW 316i E30
  1. Imam venturi autogas uređaj u mom E30 1.6 M40 ali istekao mi je atest, i sad treba sve novo da ugradim, sekvent naravno. Dobio sam baš dobru ponudu od Gasline servisa na Kanarevom brdu, zakazao ugradnju ali drugar mi maločas reče da je čuo da oni ne valjaju i da idem kod Babića koji je nešto skuplji. Da li neko ima neka iskustva sa Gasline servisom. To "čuo sam da ne valjaju" iz treće ruke odbacujem pa ajde ovde da pitam za iskustva.
  2. Evo ovako kopka me sledeće, da li uzeti nove dizne i gde, ili srediti stare i gde. Šta dobijam ugradnjom novih dizni u odnosu na servisirane, sem naravno očiglednog manjka u navčaniku ali lova nije problem pošto ja moju kocku volim k'o člana porodice.
  3. Mene više brine ovih 15L na čorbi. Ja vozim kombinovano, recimo 30% vremena na benzin. Atest mi je istekao u decembru prošle godine par dana posle registracije, sad mi ističe registracija a za reatest da mi srede ovu moju instalaciju traže 230-260€ sekvent 400€. Kad skupim lovu za sekvent onda će da registrujem, pošto vidim da skidanje plina će da me košta bar 150€ sa novim atestom.
  4. Otkud znam, meni je 11/14L vrlo prihvatljivo, to po gradu je samo grad bez dužih pravaca. Prošle zime nije bilo tako, da li ima smisla zameniti svećice i filter vazduha. ?
  5. E30 316i M40, do pre mesec dana mi je po gradu trošio 11L benzina i oko 14L plina (nije skevent) sada 15L benzina a plina bar 18L. Na otvorenom pošto vozim lagano benzina 7-8L a plina do 10L, sad benzina 10L a plina više. Šta može da bude uzrok skoka potrošnje?
  6. Izvinite što dižem mrtvu temu. Da li neko zna ko bi mogao u BGu da izvede po PSu ugradnju klime u E30 316 m40?
  7. Da li neko zna gde ima da se nabavi ona guma koja zaptiva rupu i drzi antenu da se ne mrda. Juce sam prao kola i rapala se u delice ona originalna.
  8. Hvala na informaciji, nemam pojma o materiji jbg. nikad se nisam preterano interesovao za automehaniku, od kad sam batalio bubu pre jedno 10 godina ništa ne pipam. Mada i tamo sam sam radio samo sitne stvari oko motora i elektrike.
  9. Rece mi covek da ide sve u kompletu reparirano, kugle, silen blokovi i viljuske za 35€ po komadu
  10. Kako mi reče posledica vlage tj. stajanja na travi-zemlji. Auto nije vožen 3-4 godine i stajao je u dvorištu. To mu nikad nije menjano a prešao je 132000.
  11. Bio kod majstora maločas, kaže mora da se menja letva kao i viljuške.
  12. Hvala na savetu. Koliko ta akrobacija košta i da li imate da preporučite nekoga ko to radi po PSu?
  13. Imam od skoro 316i E30 koji nema servo i koji je kod prethodnog vlasnika dugo stajao, auto je '91. godište, prešao je 132000 i izuzetno je očuvan. Volan je prilično tvrd, u vožnji je sasvim ok sem što se slabo vraća posle skretanja međutim u mestu kad motam otpadaju mi ruke. Gume su 185 ako je to bitna informacija.
  14. Zovem se Miloš, arhitekta sam iz Beograda a potpunom igrom slučaja sam postao vlasnik baš finog BMWa 316i model E30 o kome sam kao školarac baš maštao...